Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Paylaşım Sembolleri Nasıl Değiştrilir?

iPhone akıllı telefon pazarında

iPhone akıllı telefon pazarında kuşkusuz en fazla öne çıkan modellerden. Apple’ın geliştirdiği ve özgünlük ilkesi ile benzerlerinden ayrılan modelde iOS işletim sisteminin kullanılması da yine tercihlerdeki en önemli etkenlerden. Çünkü piyada bulunan veya yeni çıkan cihazların büyük bölümü Android ve bazıları da Windows Phone’la çalışıyor. Dolayısıyla birbirine benzeyen onlarca telefon ve işleyişten bahsediyoruz. Ancak bazı insanlar ise işleyişi ve özellikleri farklılaşmış şeyleri daha fazla seviyor. Bu nedenle de alternatiflere yöneliyorlar. Aslında gerçekten büyük bir pazar olmasına rağmen işletim sistemi özelinde incelerseniz derinlikli alternatiflere sahip değiliz. Elbette model bazında ele aldığımızda yüzlerce seçenek karşımıza çıkıyor. Öncelikle hangi sistemin size uygun olacağını belirlemeniz şüphesiz seçiminizi kolaylaştıracak. Araştırmaya başladığınızda çevrenizde edinmiş olan varsa sorabilirsiniz veya internetten faydalanabilirsiniz. Detaylı biçimde gözden geçirdiğiniz zaman ne kadar hareket alanına ve değiştirme imkanı sunduğuna bakmanız gerekiyor. Kullanım sırasında sıkıldığınızda veya pratiklik aradığınızda belli kombinasyonlar sayesinde vakit kaybetmezsiniz. Bu sayede keyifli anlar yaşarken ekstra gereksiz adımlarla uğraşmazsınız. iPhone telefonlarını ince eleyip sık dokumaya başladıysanız muhtemelen gözünüze çarpan noktalardan birisi paylaşım sembolleri olmuştur. Görsellerinizi dosyalarınızı paylaşmak istediğinizde gelen seçeneklerden hareket ederek arkadaşlarınızla iletişime geçebiliyorsunuz. Bazen yanlış sıralama ve asla tercih etmediğiniz uygulamaların sembolleri zamanınız çalalabiliyor. iPhone modellerinde bu konuyu dert edenlere yönelik paylaşım sembolleri nasıl değiştirilir içeriğimizde kolay biçimde istediğiniz uygulama sembollerini ekleyebileceğinizi veya değiştirebileceğinizi anlatıyoruz.

Sosyal ağların varlığı belki de interneti ve teknolojik cihazları ön plana çıkarken devamında paylaşım aktivitesi de önem kazandı. Çektiğimiz görselleri videoları arkadaşlarımızla paylaşmak işlerimizi kolaylaştırmak adına dosya transferi yapmak vazgeçilmez işlemlerimizden. Dolayısıyla paylaşım hususunda yardım sağlayacak ve ekstra zaman kayıpları önleyecek yöntemler her zaman yardımımıza koşuyor. Apple’ın akıllı telefon piyasasında adeta çağ açtığı iPhone da paylaşımı önemsiyor. Kolayca çağrılabiliyor ve kullanılabiliyor. Paylaşmayı istediğiniz mecraların sembollerini barındıran alan göründüğü kadarı ile sınırlı değil. Alttaki kısmı kaydırdığınızda devamındaki seçenekleri de görebiliyoruz. Eğer yenilerini eklemek istiyorsak da özel seçeneklerden tekrardan organizasyon gerekiyor. Peki bu bahsettiğimiz işlem yani iPhone modellerinde rahat edeceğimiz paylaşım sembolleri kombinasyonu nasıl değiştilir? Cevabı hemen aşağıda detaylı biçimde bulabilirsiniz.

iPhone’da Paylaşım Sembolleri Değiştirme

Aslında iPhone’daki her uygulamada söylediğimiz değiştirme işlemini yapabilirsiniz ancak Fotoğraflar’dan daha kolay yapıldığını belirtelim. Biz yazıyı Fotoğraflar uygulaması üzerinden ele aldık.

iphone-paylasim-sembolleri-nasil-degistirilir

Herhangi bir fotoğrafı açtıysanız sol alttaki paylaşım butonuna dokunun. Alt bölümün sonuna giderek Daha Fazla ifadesine tıklayın. Devamında tüm aksiyonları gösteren menü açılacaktır.

iphone-paylasim-sembolleri-degistirme

Gelen ekrandan artık hangilerinin öne çıkacağını belirleyebilirsiniz. Sağda bulunan üç oklu bölümleri kaydırarak istediğiniz sıralamayı da seçebilirsiniz. Eğer tercih etmediğiniz paylaşım sembolleri varsa değiştirme amacı ile işaretlerini kaldırabilirsiniz. Sonrasında istediğiniz biçimde paylaşımları yaparak zaman kaybetmezsiniz.