Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy Note 8’deki Bluetooth Sorunu Nasıl Çözünülür?

Güney Kore’den yükselerek bilişim

Güney Kore’den yükselerek bilişim ve teknoloji alanında uluslararası çapta hizmet veren Samsung firması her sene yeni ürünlerini piyasaya sürerekli zirveyi zorlamayı başarıyor. Özellikle akıllı telefon gibi kitlenin ve getirinin çok yüksek olduğu sahalarda boy gösterebilen başarılı nadir yapılar arasına girerken son dönemlerde önemli sayılabilecek bir pozitif ivme de yakaladı. Kullanıcılarını konsolide etmenin ödesinde ekstra detaylar ve hızı kalitesi sayesinde yeni denebilecek insanların ilgisini çekiyor. Kuşkusuz Android tabanlı cihazlar geliştirmesi de en önemli etkenlerden. iOS sistemini benimsemeyenlerin genellikle ilk tercihi Samsung’un amiral gemileri olurken bulunduğumuz yıl içerisinde sektördeki yerini alan Galaxy Note 8 de bunlardan sadece birisi. Bildiğiniz gibi birçok model ve sistem üzerinde efor sarf eden firmanın geliştiricileri eski modellere gerekli desteği sunduktan sonra günceli yakalayarak moda şeklinde lanse edebilecekleri estetik akıllı telefon ürünlerini de pazara sürüyor. Değil sızıntılar ilk iddiaların ortaya atılmasının ardından forumlarda çeşitli tartışma mecralarında ürünün nasıl olacağına dair kişiler şahsi fikirlerini ortaya atıyor. Böylesine bir potansiyel kitle oluşunca elbette donatılarak imal edilmiş cihazlar raflara geliyor. Samsung Galaxy Note 8 de ciddi beklentilerle satışa konurken çevremizden de görebileceğimiz üzere yoğun bir ilgi çekti. Alanlardan bazılarının birkaç noktada problem yaşadığını da eklemek lazım. Bluetooth bu hususlardan birisi. Samsung Galaxy Note 8 telefonunda Bluetooth konusunda sorunu olup devamlı dile getirenlere yönelik çözümü nasıl çözülür başlığında ele aldık.

Az önce de ifade ettiğimiz biçimde Samsung sadece telefon veya bilişim alanında boy göstermiyor. Aklınıza gelebilecek teknolojinin her yerine bir şeyler üretirken zirveye oynayabilme başarısını adeta gözlerimize sokuyor. Halihazırda akıllı telefon pazarında da Apple gibi başlı başına özgünlük farklılık marjinallik ilkesini şiar edinen yapıya karşı dahi direnç göserebiliyor. Kaldı ki kendileri spesifik bir alana yönelmiş değil. Dolayısıyla kurumsal yapı içerisinde böylesine başarı yaşamalarının en büyük göstergesi kullanıcı odaklı işletmeleridir. Eğer bahsedilen günümüzdeki moda haline dönüşmüş akıllı cihazlar ise kuşkusuz gündemde modada neler var diye bakmak gerekiyor. Neticede performans değerler ne kadar iyi olursa olsun dışarıdan bakıldığında estetik açıdan güzel mi değil mi diye de soruyoruz. Böylelikle kaliteye son dönemlerde görüntüyü de ekler olduk. Yine bazılarımız sadece yoğun uygulamaları çalıştıran şarjı uzun süreli kullanıma uygun görüntü verimi üst seviye kameralardan oluşan telefonları seçebiliyor. Beklentiler ışığında izlenilen yolda firmaları yönlendiren detay genellikle moda ve günceli yakalamak. Pek tabii ki herhangi bir sorun yaşatmayacka sistem ile beraber. Samsung Galaxy Note 8’i yazımızın ana teması belirlerken dile getirilen Bluetooth sorunu için nasıl çözülür başlıklı paylaşımlara denk geliyorduk. Çözümü hemen aşağıda bulabilirsiniz.

samsung-galaxy-note-8-bluetooth-sorunu-cozumu

Samsung Galaxy Note 8 Bluetooth Sorunu Çözümü

Bluetooth çözümü ekseriyetle tek adımda gerçekleşmiyor. Alt tarafta belirttiğimiz adımların tamamını gerçekleştirirseniz yüksek ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır.

  • Öncelikle cihazınızı yeniden başlatın.
  • Bluetooth bağlantı bölümüne giderek tüm bağlantıları kaldırın.
  • Bluetooth’u açıp kapatın.
  • Uçuş modunu açıp kapatın.