Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2020 En İyi Akıllı Telefonlar!

En iyi seçimlerle sizlere

En iyi seçimlerle sizlere satın alabileceğiniz 2020 en iyi akıllı telefon listesini derledik!

1. Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G
Samsung kullanıcılarına katlanabilir ekran dışında tüm üst düzey özellikleri bu cihazında biraraya getiriyor. Harika bir ekran ve mükemmel bir pile sahip bu ekran aynı zamanda müthiş bir üçlü kamera setine sahiptir.

2. Samsung Galaxy S20 FE 5G
Birinci sınıf pil ömrü ve kamera açısından müthiş bir deneyim yaşayacağınız telefonu kesinlikle almanızı tavsiye ediyoruz. Alın aldırın.

3. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Otomatik odaklama ve geniş açılı kameraya ek olarak devasa sensörü ile mükemmel bir kamera deneyimi sunan cihaz güçlü pil seviyesi ile sizlere harika bir deneyim sunuyor.

4. Asus ROG Telefon 3 
Boyutunu koruyan bu cihaz endüstri lideri aksesuar ekosistemi ile uyumluluğu mükemmel bir şekilde sürdürüyor. Bu yüzden almak istediğiniz en iyi akıllı telefonlardan biri diyebiliriz.

5. Xiaomi Poco F2 Pro
Pil ömrü iyi bir akıllı telefon almak istiyorsanız kesinlikle alacağınız en iyi bataryaya sahip telefonlardan biri Xiaomi Poco F2 Pro’dur.

Apple iPhone 12 ve iPhone 12 mini'yi duyurdu - Apple (TR)

6. Apple iPhone 12 mini
iPhone SE serisinden sonra Apple’ın inzivaya geçeceğini düşünsekte yeni telefonlarla bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Mini bir amiral gemisi ile muhteşem bir kullanım deneyimi sunuyor.

7. Motorola Edge
Oyun için mükemmel bir telefon olan Motorola Edge Snapdragon 765G amiral gemisine ve OLED ekrana sahiptir. Kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmayacak bir cihaz olduğuna eminiz.

8. Realme 7 5G
120Hz yenileme hızına sahip geniş bir LCD ekran sunan bu cihaz en ucuz 5G telefonlar arasında yer alıyor. 300 euro’ya alabileceğiniz en yüksek performanslı bir telefon olarak listemizde yer almaktadır.

9. Xiaomi Poco X3 NFC
Verdiğiniz paranı karşılığını inanılmaz şekilde kullanıcıya sunan bu cihaz 120Hz ekran hızlı performans ve mükemmel bir kamera deneyimi sunuyor.

10. Realme 6
Orta sınıf telefon kategorisinde seçeceğiniz en iyi telefonlardan biridir. Daha çok oyun oynanan bu cihazda mükemmel bir oyun deneyimi yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

11. Xiaomi Redmi 9
En uygun fiyatlı telefon istersenizde sizlere Xiaomi Redmi 9 cihazı öneriyoruz. geniş açılı ultra kamerasıyla mükemmel bir fotoğraf deneyimi ve ekran yenileme hızıyla sosyal medyanızda rahat rahat gezme deneyimi sunuyor.