Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Cihazlardan Tablete İnternet Paylaşımı

Bu yazımızda Android cihazınızın

Bu yazımızda Android cihazınızın internetini tablete nasıl aktif edeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. 3G internet özelliği olmayan tabletler için Android telefonunuzu tabletinize paylaşmanız mümkün. Wi-Fi ve 3G olmadan internete bağlanamazsınız. Teknoloji artık ileri seviyede ve neredeyse akıllı telefonlar internetsiz işe yaramamaktadır. Eğer siz de Android cihazınızın internetini tabletle paylaşmak istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

İlk olarak cihazınızın ayarlar bölümüne girin. Daha sonra Ağ Ayarlarına girin. ve şebeke ayarları kısmında ‘Diğer Ayarlar’ yazan kısmına basın. Daha sonra İnternet Paylaşımına basın. Karşınıza çıkan sayfada Ağ Adı ve şifresini göreceksiniz. Wi-Fi olarak hangi isimle görmek istiyorsanız onu girin. ‘Güvenlik’ kısmında iyi bir güvenlik seçeneği olan ‘WPA2 PSK‘ seçeneğine basın. Şifre kısmına ise istediğiniz şifreyi girin.

En son kaydet butonuna basarak ayarı kaydedin. İşlemleri tamamladıktan sonra yapmanız gereken ‘Taşınabilir kablosuz hotspot’u açık hale getirin. En son tabletinizde Wi-Fi seçeneğine basıp oluşturduğunuz Wi-Fi adını seçip şifresini girip ağ bağlantısını sağlayın. Android cihazınızı bu adımlar sayesinde tabletinize interneti açmış olursunuz.