Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android ve iOS En İyi Strateji Oyunları 2019

Android en iyi strateji

Android en iyi strateji oyunları hakkında bugün sizlere bir liste sunuyoruz.

Sizlerde Samsung Apple Xiaomi gibi birçok Android ve iOS telefon üzerinden bu oyunları hem indirebilir hem de oynayabilirsiniz.

  • Clash of Clans oyununu listenin başına taşıyorum. En iyi strateji oyunlarının başında gelen ve günlük milyonlarca aktif kişi tarafından oynanılan oyunda askerlerinizi geliştirip yönetim stratejisi ile diğer gerçek oyunculara karşı savaş açıyorsunuz. Bu oyunda asıl önemli olan zeka yönetimi oluyor.

Clash of Clans iOS ve Android için uygulama mağazalarında mevcut.

  • Kingdom Rush oyunu ise en iyi strateji oyunlarının başında geliyor. Bu oyun 3 serisi bulunuyor ve size askerler savaş araçları ve yetenekleriniz kullanılarak düşmanları yenmeniz isteniliyor. Düşmanları öldürüp kalenin içine girerek engelleri açın. Frontiers isminde gelen oyun ise çok zor bir oyun. Aslında tüm oyunları 3 yıldız ile bitirmeniz istense bile bunu yapmak çok zor gibi duruyor.

Kingdom Rush oyununa iOS ve Android için uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

  • Strateji konusunda bir diğer mobil oyun ise Hearth Stone oluyor. Elbette bu bir kart oyunu diyebiliriz. Size oyun içerisinde kartlar veriliyor ve seriyi tamamlayıp diğer kişilere karşı kazanmanız gerekmekte. Ancak her galibiyet ile yeni ve daha güçlü kartlar almanız ve seviye atlamanız gerekiyor. Siz geliştikçe rakipleriniz de daha güçlü geliyor. Oyunu uygulama mağazanızdan indirebilirsiniz.

Hearth Stone oyununu da  (iOS ve Android) mağazalardan indirebilirsiniz.