Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Telefonlarda Gizli Mod Nasıl Kullanılır?

Android telefonlarda gizli mod

Android telefonlarda gizli mod nedir? Android telefonlarda gizli mod nasıl kullanılır? Android cihazlarınızda özel bir şekilde göz atmanız gereken ve ne için gizli modun gerektiğini sizler için anlatmaya çalışacağız.

Android’de Gizli mod nasıl açılır?

Gizli mod Android cihazlarda tarayıcılar üzerinden açılmaktadır. Peki nasıl açılır?

Chrome‘da gizli mod açmak için Chrome’u açın ve daha fazla seçeneği görmek için sağ süt kısımdan üç noktaya dokunun Ardından gizli sekme kısmına dokunun. Artık gizli sekmedesiniz.

Eğer gizli sekmeyi kapatmak isterseniz  sağ üst kısımda yer alan kare simgesine bir kere dokunun ve her sekmeyi tek tek kapatın. Tamamını tek seferde kapatmak için yine üst kısımda duran üç noktaya basın ve tüm gizli sekmeleri kapat diyin.

Gizli mod kullanmanın faydaları nedir?

Gizli mod neden kullanılır veya kullanmanın faydaları nedir? Bu şekilde kafamızda soru işareti kalmasın diye hemen kısaca bahsedelim.

Kullanmış olduğumu tarayıcılar işlerinizi kolaylaştırmak için giriş yapma ve özel bilgisayarlarda daha rahat işlerini yürütmeniz için bilgileri kaydetme gereği duyarlar. Bunların yanı sıra iki adet gmail hesabınızın olduğunu düşünelim.

Ben gmail üzerinden örnek veriyorum siz farklı bir hesap olarakda düşünebilirsiniz. İkisine aynı anda giriş yapamayacağımız için birini gizli sekmede diğerini ise normalden açıp işlerimi yürütebiliyorum.

Buna ek olarak bir arkadaşınızın telefonunundan Google‘a girip bir arama yapacaksınız. Ama geçmişi hiçbir şekilde görmemesi için gizli sekmeden girip arama yapabilir ve gizli sekmeyi kapatıp verebilirsiniz.