Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Telefonlarda Not Alma Uygulamaları

Bu yazımızda Android not

Bu yazımızda Android not alma uygulaması için en iyileri sizlerle paylaşacağız. Eğer siz de telefonunuzda not tutma ihtiyacı duyuyorsanız ve not almak için uygulama arıyorsanız aşağıda yer alan listeyi inceleyebilirsiniz.

1)OneNote
En çok tercih edilen uygulamalar içerisinde olan OneNote uygulamasını indirebilirsiniz. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu uygulama pratik bir not defteri olarak kendini belli ediyor. Ayrıca uygulamayı isterseniz klavye kullanarak isterseniz de el yazısı seçeneğini kullanabilirsiniz.

2)Evernote
En fazla not alma uygulaması olarak kullanılan Evernote uygulamasının tercih edilmesinin sebebi kolay kullanılabilmesidir. Uygulamayı kullanan kişilerin en ufak bilgileri dahi hemen not alıp unutmamalarını sağlıyor.

3) Google Keep Not Alma Uygulaması
Google tarafından yayınlanan uygulama en yeni not alma uygulamasıdır. Android cihazlarda kullanılan not alma uygulaması aynı zamanda iOS cihazlar tarafından kullanılıyor.

4) Quick Memo + (LG)
Kapsamlı bir uygulama olan Quick Memo + (LG) sayesinde hem not alabiliyorsunuz hem de ekran görüntüsü kaydedebiliyorsunuz.

Yukarıda yer alan uygulamalardan istediğinizi indirebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.