Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple iPhone X Metin Mesajları Almıyor (Çözüldü)

iPhone X cihazınızın metin

iPhone X cihazınızın metin mesajlarını kabul etmemesi can sıkıcı bir durum olabilir. Arkadaşlarınızdan ya da ailenizden gelen önemli etkinlik ve bildirimleri bu sorun yüzünden kaçırabilirsiniz. Bu sorun küçük görünse de aslında sıkıntı oluşturabilecek bir sorundur. Çünkü çevrenizden metin yoluyla gelen iletişimi tamamen engeller. Bu yazımızda iPhone x cihazlarda yaşanan metin mesajı sorunu konusunda çözüm yöntemlerine başvuracağız.

Sorunlardan biri iPhone aracılığıyla metin gönderen birinden metin veya SMS alamamanızdır. Başka bir problem ise Windows Android cihaza sahip olanlara metin ya da sms gönderememenizdir. Bu sorun büyük ihtimalle mesajların iMessage gelmesinden kaynaklanan bir sorun olarak ortaya çıkar. Ancak bu sorunlar küçük adımlar sayesinde çözülebilecek sorunlardır.

Bu sorunu çözmenin en iyi yollarından biri Ayarlar’a gidip daha sonra Mesajlar ve ardından Gönder Al seçeneğini açın. iMessage için Apple Kimliğini Kullan seçeneğine tıklayın ve Apple kimliğiniz ile girişinizi gerçekleştirin. Telefon numaranızın ve Apple kimliğinizin iMessage yolu ile ulaşılabilir kısmının altında yer alıp almadığına dikkat edin.

Cihazınıza bu işlemleri uyguladıktan sonra metin mesajları almama konusunda yaşadığınız sorunu çözmüş olursunuz. Yukarıda yer alan adımları uyguladığınız zaman iPhone X cihazınızda yaşadığınız metin mesajları gelmiyor sorununun önüne geçmiş olursunuz. Bu yazımızda sizlere iPhone X cihazlarda yaşanan metin mesajı almıyor sorunu konusunda bilgi verdik. Çözüm yöntemi konusunda sıkıntı yaşadıysanız aşağıda yer alan yorum kısmında sorununuzu bizlerle paylaşabilirsiniz.