Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple IPhone XS, IPhone XS Max Ve IPhone XR Ile El Feneri Nasıl Açılır?

Apple’ın IPhone XS IPhone

Apple’ın IPhone XS IPhone XS Max Ve IPhone XR cihazlarında el fenerini nasıl açacağını bilmiyorsanız bu konuda sizlere yardımcı olacağız. Işığın olmadığı bir ortamda el fenerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bizlerde sizlere IPhone XS IPhone XS Max Ve IPhone XR telefonunuzdaki el feneri özelliğini nasıl kullanabileceğiniz konusunda yardımcı olacağız.

El feneriniz için çalışan ve el fenerine ana ekranınızdan erişmenizi kolaylaştıran varsayılan bir widget cihazınızda yer almaktadır. Daha önceden el feneri kullanmak için akıllı cihazınıza üçüncü taraf uygulama indirmeniz gerekiyordu. Şimdi böyle bir duruma gerek yok ve IPhone XS IPhone XS Max Ve IPhone XR cihaz sahiplerinin üçüncü bir uygulamaya ihtiyaç duymadan el fenerini kullanabilir.

El fenerini IPhone XS IPhone XS Max Ve IPhone XR cihazlarda açmak için ekranı açın ve ekranı aşağıdan yukarıya doğru kaydırın. Cihazınızın ekranın sol alt köşesinde yer alan el feneri simgesine basın. El fenerini tekrar kapatmak isterseniz açmak için kullandığınız widgete basmanız yeterli olacaktır.