Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkasının Instagram hikayesini paylaşma!

Twitter ve Facebook’da başka

Twitter ve Facebook’da başka birisinin paylaşımını paylaşmak için “Paylaş” düğmesine basıyoruz. Ancak Instagram’da böyle bir tuş yok. Peki başkasının hikayesini nasıl paylaşabiliriz? İşte detaylar..

Bir başkasının instagram hikayesini paylaşmak elbette mümkün. Daha önceden böyle değildi. Diğer sosyal platformların aksine Instagram’da orijinallik çok daha fazla durumda. Özellikle şirketin 2018 yılında Haziran ayına dek hikaye paylaşımında değişikliğe gitmediğini görmüştük. Şimdi ise paylaşıma izin verildiğini belirtelim.

Instagram’da başkasının hikayesi nasıl paylaşılır?

Aslında Instagram‘da başkasının hikayesini paylaşmak oldukça kolay. Yinede bazı önemli noktalar olduğunu belirtelim.

İlk önemli nokta Instagram’da sizi hikayesinde etiketlemeyen biri varsa onu paylaşmanıza izin yok. Şuan için bunun üstesinden gelmenin bir yolu yok. İkinci sınırlama ise sadece genel hesaplardan hikaye paylaşma sorunu oluyor. Bu ise başka birinin hikayesinde etiketlenmişsiniz ancak özel bir hesabı varsa yinede izin verilmiyor.

Şimdi gelelim asıl konuya;

Sizi birisi hikayesinde etiketlemişse eğer bildirim alacaksınız. Bu bildirime tıklayın. Yada mesajlar sekmesine gidin ve o kişinin üstüne tıklayın.

Sizi hikayede etiketleyen kişiyi gör seçeneğine basın.

Hemen karşınızda bu hikayeyi göreceksiniz ve “Hikayene Ekle” bağlantısına dokunun.

Bu hikaye mavi arka plan ile açılacak ve sizde üstüne istediğiniz metin yada emojiyi girebilirsiniz. Çıkartmalar da ekleyebilirsiniz.

Daha sonra ise Gönder diyin ve hikayenizde paylaşın. Hepsi bu kadar!