Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bip’te Toplu Mesaj Nasıl Atılır?

Bip uygulaması tarafından atılan

Bip uygulaması tarafından atılan toplu mesajlar nasıl gönderilir gönderdiğimiz mesajlar kesinlikle kişilere ulaşır mı gibi sorunlarınızın olduğunu tahmin ederek Bip uygulaması hakkında yapmış olduğumuz küçük araştırmayı yazıya dökerek sizler için birkaç bilgi vermeye çalıştık.

Telefon uygulamalarının gelişmediği zamanlarda ilk olarak SMS ile göndermiş olduğumuz mesajlar farklı uygulamaların çıkmasıyla SMS olayını eskisi kadar kullanmayıp farklı uygulamalar üzerinden mesajlaşarak moda haline gelmeye başladı. SMS tarafında yükselen SMS ücretleri paketlerde ki az SMS kotaları ile birlikte gün geçtikçe SMS kotaları iyice düşmeye başladı. Bununla birlikte gelişen uygulamalar da SMS özelliğini taşıyınca normal SMS kullanmayı bırakıp Bip tarafından mesaj yoluyla gönderim başlandı. Bip SMS gönderdiği gibi Bip toplu mesaj özelliğiyle ile birden fazla kişiye aynı anda toplu mesaj gönderebilme avantajı sağladığı araştırmalarımız sonucu öğrendik. Sizlerde iyi biliyorsunuz ki bizlerde yer alan Kandil Kurban ve Ramazan Bayramı günlerinde lazım olan toplu mesaj özellikleri birçok kişi tarafından desteklenerek kullanılmakta. Bu yüzden birçok kişi için geliştirilen Bip toplu mesaj özelliği birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Toplu Mesaj Atma Özelliği

Bip yeni toplu mesaj özelliği birçok kişinin ihtiyacı olduğu durumlarda hızır gibi yetişmektedir. Bu özelliği kullanabilmek için uygulamalar bölümünden mesajlar kısmına giriniz sağ üstte bulunan + bölümüne dokunduktan sonra yeni toplu mesaj listesi bölümüne gidelim. Ardından mesaj yollamak istediğiniz kişileri seçtikten sonra ileri seçeneğine dokunup mesaj oluşturma bölümünde yazmak istediklerinizi yazabilirsiniz. Mesajınız bittikten sonra gönder seçeneğine basıp seçtiğiniz kişilere mesajın gitmesini sağlayabilirsiniz.