Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Tik Tok Videoyu Gönderdikten Sonra Düzenleme

Son zamanlarda en popüler

Son zamanlarda en popüler uygulamalar arasına giren Tik Tok da video çekmek orada bulunan efektler sayesinde oldukça eğlenceli bir iştir. Bu uygulama kullanımı oldukça kolay olan ve içerisinde ki tüm özellikleri çok kısa süre de öğrenmenizi sağlayan bir uygulamadır. Bugün sizlere bu yazımızda Tik Tok uygulaması üzerinden yayınladığınız bir videoyu daha sonradan düzenleme işleminden bahsedeceğiz.

Öncelikle bilmelisiniz ki Tik Tok uygulamasında ki video düzenleme işlemi genellikle video paylaşılmadan önce yapılır. Yayınladığınız video üzerinde değişiklik yapabilirsiniz fakat bu değişikler sınırlıdır. Tik tok uygulamasında ki bu sınırlı değişiklikleri yapmak için de ilk olarak cihazınızdan Tik Tok uygulamasını açın. Daha sonra ise ekranın altında bulunan ifadeye basaraktan kendi profilinizi açın.

Profilinizde düzenleme yapmak istediğiniz videoyu seçerek açın. Daha sonra ise profilin sağ tarafında bulunan üç nokta ifadesine basarak karşınıza çıkan seçeneklerden videoyu kaydet seçeneğine tıklayın. Bu işlem sayesinde videonuz olduğu gibi galerinize kaydedilecektir. Videonuzu galerinize kaydettikten hemen sonra tekrardan Tik Tok uygulamasına dönün ve yeni bir video çekmek için yeni bir video ekle sekmesine tıklayın.

Bu işlemin hemen ardından kayıt düğmesinin hemen sağ tarafından bulunan yükle sekmesine tıklayın ve hemen sonra seçenekler listesinden galerinize kaydettiğiniz videonuzu seçin. Bu işlem sayesinde çekmiş olduğunuz Tik Tok videonuzda bazı değişikler yapabileceksiniz. Ancak yeniden belirtmemiz gerekiyor ki bu değişikler sınırlıdır. Video da ki efektler müzikler aynı kalır. Sadece bazı basit değişiklikler yapabilirsiniz.