Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Tik Tok Videoyu Gönderdikten Sonra Düzenleme

TikTok uygulamasında çektiğiniz videoları

TikTok uygulamasında çektiğiniz videoları daha sonra düzenlemek fazlasıyla eğlencelidir. Çektiğiniz videoları farklı bir boyuta getirerek daha da dikkat çekici olmasını sağlayabilirsiniz. TikTok uygulamasında video gönderdikten sonra düzenleme işlemi yapmak isteyebilirsiniz. TikTok videolarınızı düzenlemek için ne yapmanız gerekeceği konusunda sizlere yardımcı olacağız.

TikTok videolarınızda görsel efektlerin çoğunu düzenleyemezsiniz. Fakat videolarda alt yazılarınızı düzenlemek için çözüm bulabilirsiniz. TikTok uygulamasında aynı videoyu profilinize tekrar yükleyerek sorunu düzeltebilirsiniz. Eğer siz de bu işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız aşağıda olan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.


İlk olarak ekranın altında yer alan simgeye tıklayarak profilinize girin. Daha sonra değiştirmek istediğiniz videoyu seçin. Profilin sağ tarafında yer alan üç nokta simgesine tıklayın. Ardından seçenekler listesinden ‘Videoyu Kaydet’ seçeneğine basın. Video efektleriniz müzik ve her şey dahil olmak üzere direk cihazınıza kaydeder. Yeni video oluşturmak için ‘Yeni Video Ekle’ sekmesine tıklayın.

Bu durumla beraber TikTok uygulamanızı yeniden oluşturmak yerine kayıt düğmesinin sağ tarafında yer alan ‘Yükle’ butonuna tıklayın. Daha sonra seçenekler arasından paylaşacağınız videoyu seçin. TikTok uygulamasını doğrudan yüklemenizi sağlarken aynı zamanda ‘yeni’ videoya yeni bir alt yazı sağlar. İndirilen kopyanızın kısa bir süre sol üst köşede TikTok kullanıcı adınızı içerdiği küçük değişik ile video aynı şekilde kalır. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.