Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birinin Hikayesini Tekrar Instagram’da Nasıl İzleyebilirim?

Birinin Hikayesini Tekrar Instagram’da

Birinin Hikayesini Tekrar Instagram’da Nasıl İzleyebilirim? Bugün sizlere daha önce izlediğiniz hikayeyi yeniden nasıl instagram’da izleyebileceğinizden bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Genel anlamda tüm dünyanın popüler olarak kabul ettiği fotoğraf ve video paylaşma platformu Instagram’da hikaye (stories) özelliği uzun bir süredir kullanılmakta. Ancak bu hikaye paylaşımı 24 saat kaldıktan sonra hikayenizden silinecektir.

Öne çıkarmanız halinde ise devamlı 24 saat sonra bile takipçileriniz tarafından profilinizde görülmeye devam edecektir. Peki instagramda daha önce izlenen hikayeler nasıl görülür?

Instagram’da daha önceden izlenen hikayeyi yeniden izleme

Instagram‘da arkadaşınızın hikayesini izlemek için iki yol bulunuyor. Bunun dışında herhangi bir yol maalesef yok.

İlk yolumuza baktığımızda üç saat veya 10 saat önce hikayesini gördüğünüz arkadaşınızın hikayesini yeniden izlemeniz için profiline girmeniz veya üst kısımdan sonlara doğru kaydırıp arkadaşınızı bulup yeniden izleyebilirsiniz.

Bir diğer yöntem ise eğer hikayesini öne çıkarmış ise 24 saat sonra bile profiline girip öne çıkarmalar kısmından görebilirsiniz. Ancak 24 saat geçmiş ve hikaye silinmiş üstüne birde öne çıkarılmamış ise artık bu hikayeyi görmeniz mümkün değil.