Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozuk iphone Nasıl Anlaşılır?

Iphone’nunuzun bozulduğunu nasıl anlarsınız?

Iphone’nunuzun bozulduğunu nasıl anlarsınız? Bu yazımızda sizlere bozuk iphone nasıl anlaşılır bundan bahsedeceğiz.

Kırık bir ekranı olan iphone tamir edilmesi en açık bir göstergedir. Bunu değiştirmeniz gerekeceğini zaten biliyorsunuz bu anlaşılır bir dildir. Fakat gözle görülmeyen anlaşılması zor olan telefonun bozuk olduğunu anlamaktır.

Bozuk Iphone
Bozulmuş iphone telefonu dış tarafından anlamak zordur. Bunu anlamanın yolu ise;
• Yavaş ve düzensiz şarj durumu. İphone cihazınızı düşürdüğünüzde veya darp aldığında düzgün şarj almayabilir. Genel olarak sorunlar İphone telefonla ilgili olduğu için normal hızında şarj etmeyebilir. Batarya beklenenden daha hızlı tükenmektedir.
• Diğer bir sebep ise kırık ve yanmış ekran. Konumuzun başında da dediğimiz gibi kırık ekranı değişmek gerekecektir. Bu şekilde telefonu kullanırken birçok sıkıntıyla karşı karşıya kalırız.
• Telefon bozuk ise donar ve yeniden başlar. Uygulamaları açarken uygulama çalışırken donmalar veya cihazın yeniden kendiliğinden başlatmasıdır.
• Bozulan İphone anlamanın bir başka yolu da yavaşlayan işlemcidir. Uygulamayı çalıştırırken verdiğiniz komutlara geç cevap veriyorsa yavaş açılıyorsa yanıt verme süresi eskisine göre daha geç olursa muhtemelen telefon artık bozuluyor demektir.
• Zarif ve duyarlı dokunuşuyla bilinen İphone’da dokunma hassasiyeti yaşıyorsanız muhtemelen telefonunuz bozuluyor demektir.