Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu profili görmek için en az 18 yaşında olmalısınız sorunu

Selamlar bugün sizlere sizden

Selamlar bugün sizlere sizden gelen bir sorun olan 18 yaş sorunundan bahsedeceğiz. Bu profili görmek için en az 18 yaşında olmalısınız hatası nedir? İşte detaylar…

Sizlerden gelen bir sorunda “İnstagram profilime bakmak isteyen kişilerin 18 yaş üstü olması gerektiğini onaylaması gerekiyor” sorununu ele aldık. Instagram kullanım yaş sınırı +13 olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yaş sınırından küçük olan kullanıcılar ise ebeveyn kontrolü altında olmak zorunda kalıyor. Buna benzer hesaplar varsa onlar içinde 13 yaş altı için bir haber paylaşmıştık.

Tüm dünyanın en popüler uygulamasından birisi olan instagram da maalesef kimin nasıl kullandığını veya hangi hesabı kim kullanıyor tam olarak emin olamıyoruz. Bunun sebebi ise politikalar diyebiliriz. Platform ise her geçen gün kendine yeni özellikler ve kısıtlamalar getiriyor.

Bu bakımdan sizlerde profili görmek için en az 18 yaş sorununu yaşayabilirsiniz.

 

18 YAŞ VEYA ÜZERİNDE MİSİN?

Instagram‘da yaşı tutmayan kişilerin platformu kullandığını unutmayalım. Bu bakımdan paylaşılan içerik ve gönderilere dikkat etmemiz gerekiyor. Bu bakımdan böylesine müstehcen paylaşımların şikayet edilmesinden sonra kısıtlamalar getirilmektedir. Sizlerde bu şekilde olan paylaşımlarınızı sildikten sonra bu uyarılar çıkmayacaktır.