Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Call of Duty: Mobile canlı, yeni savaş kartı ve harita ekliyor

Yeni HIVE Operatör Yeteneğini

Yeni HIVE Operatör Yeteneğini iyi kullanın ve sahada ölümcül bir düşman olun.

Oyuncular artık Disavowed artık canlı olarak Call of Duty: Mobile’ın son sezonuna atlayabilir. Önceki mevsimler gibi bu sefer St. Patrick’in gün temalı öğelerini içeren yeni bir Battle Pass eklendi. Yeni bir harita ve beceri de eklendi. Activision oyuncuların web sitesinde Disavowed’de neler bekleyebileceğini detaylandırdı .

Normal Battle Pass’ın sunduğundan biraz daha fazlasını arayanlar bunun yerine Premium Pass’i satın alabilir. Elit Görevleri tamamlayarak ve kademeler boyunca ilerleyerek Premium Pass sahipleri Modern Warfare’den Operatör Sabunu yeni bir kadın Operatörü Kentsel İzleyici Knife Rainbow kamuflajı ve RUS-79U Viking’i kazanabilirler. Düzenli Battle Pass sahipleri Combat Knife ve ASM10 için Brambles kamuflaj varyantını ve çok daha fazlasını kazanabilirler.

Red Cage adında yeni bir harita da Call of Duty: Mobile’da Reddedildi. Activision Cage’i “Yakın mesafeli dövüşlere vurgu yapan küçük bir harita Cage sık sık etkileşimleri teşvik eden hızlı tempolu savaşlarda gerginliği arttırıyor.” Team Deathmatch Only Snipers Gun Game ve All-For-All oyunlarını destekleyecek.

Son olarak Activision yeni bir HIVE Operator Skill ekledi. Bu beceri oyunculara yakınlık mayınlarını dağıtan bir fırlatıcı üzerinde kısa bir kontrol sağlar. Düşmanlar yeterince yaklaştığında katiller nano-dronları serbest bırakan bakla patlar. Başlatıcı rakiplerinizi tuzağa düşürmek için çıkışları ve giriş yollarını kesmek için stratejik olarak kullanılabilir.