Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Chrome Kendi Kendine Kapanma Sorununu Çözme İşlemi!

En çok kullanılan arama

En çok kullanılan arama motoru listesinde olan Chrome sayesinde aramalarımıza hızlı bir şekilde sonuç alabiliyoruz. Chrome uygulaması oldukça beğenilen ve sık olarak tercih edilen bir arama motorudur. Ancak popüler olan arama motorunda şikayetler artmaktadır. Google Chrome sürekli virüs saldırıları ile gündemde yerini almaktadır. Google mühendisleri saldırılara karşı büyük bir çalışma içerisinde ancak arama motorunda sık sık bu sorunlar yaşanmaktadır.

Özellikle de uygulamanın kendi kendine kapanma sorunu en çok şikayet edilen listesindedir. Bu yazımızda ise Chrome’un kendi kendine kapanma sorunun çözümünden bahsedeceğiz. Uygulama sizin isteğiniz dışında kapanıyorsa ilk kontrol etmeniz gereken tarayıcınızla çakışan bir program olup olmadığı kontrol edilmelidir. Aynı zamanda sorunu yaşamaya başlamadan önce yüklediğiniz programları silmenizi tavsiye ederiz.

Aynı zamanda eklentileri kontrol etmenizi öneririz. Kendi kendine kapanan tarayıcınız için eklentileri kontrol ederek düzeltebilirsiniz. Farkında olmadan kabul edeceğiniz eklenti bu soruna neden olmaktadır. chrome://extensions adresine tıklayın ve daha sonra ekranda bilmediğiniz eklentilerin hepsini silin.

Yukarıda yer alan çözümlere rağmen sorununuz hala devam ediyorsa tavsiyemiz Google Chrome arama motorunu kaldırın ve baştan yükleyin. Chrome uygulamasına bulaşan virüs sonucu bu sorunla karşılaşabilirsiniz. Arama motorunu silip baştan yüklediğiniz zaman bu sorun ortadan kalkabilir. Ancak sorun devam ediyorsa ücretli virüs koruma programı üzerinden virüs taramasını yapabilirsiniz. Bu durum sayesinde virüsleri temizleyerek sorunu çözmüş olursunuz.