Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En Güvenilir Bulut Depolama Hizmetleri!

Bu yazımızda sizlere güvenli

Bu yazımızda sizlere güvenli bulut depolamaları konusunda yardımcı olacağız. Bulut depolama hizmetleri bir cihaz üzerinden dosya erişimini sağlamanıza yardımcı olan sistemdir. Bulut depolama sayesinde verilerinizi USB belleğine yedeklemenize gerek kalmaz. Bulut hizmeti sayesinde yedekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bulut depolama konusunda güvenli bir hizmet almak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Bulut depolama hizmetlerinin bazıları ücretsiz bazıları ücretli olarak sunulmaktadır. İlk olarak SpiderOak One Backup uygulamasından bahsedeceğiz. SpiderOak One Backup en güvenli bulut depolama sistemleri olarak bilinir. En güvenilir bulut depolama hizmetlerinden biri olan uygulamayı siz de indirip kolay bir şekilde yedekleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer bir uygulama ise Tresorit uygulamasıdır. En güvenilir bulut depolama hizmetleri arasına giren Tresorit tüm verilerinizi şifreler. Verilerinizi sadece siz görebilirsiniz ve uygulama içerisinde 2000 GB depolama alanı yer almaktadır. En fazla 10 cihaza erişim sağlayabilen uygulamada aynı zamanda iki faktörlü kimlik doğrulaması da yer almaktadır.

Başka bir uygulama ise NextCloud uygulamasıdır. Bu uygulamada da verileriniz uçtan uca şifrelenir. Güvenli bir şekilde bu uygulamayı tercih ederek verilerinizi aktarabilirsiniz. Son olarak Internxt Drive uygulamasını da söyleyelim. Bu uygulama sayesinde düzen oluşturup klasörlerin rengini ve simgesini özelleştirebilirsiniz. Verdiğimiz güvenli depolama sistemlerinden faydalanabilirsiniz.  Güvenli olan depolama sistemlerini kullanarak verilerinizin aktarma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu konu üzerinden soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.