Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En güzel yemek tarifi uygulamaları 2020 güncel!

Sizlerde yeni yemek tarifleri

Sizlerde yeni yemek tarifleri öğrenmek ve aileniz başta olmak üzere arkadaş ve diğer çevrenize yeni tatlar yedirmek isterseniz ve bu tatları keşfetmek için bir uygulama arıyorsanız sizlere güzel bir haberimiz var. Bugün sizlere Android yemek tarifi uygulamalarından bahsedeceğiz.

Nefis Yemek Tarifleri

Binlerce tarifin bulunduğu Nefis Yemek Tarifleri’nde tüm tariflerin hazırlanışını videolu olarak izleyebilirsiniz. Sizlerde yemek tariflerini yazılı olarak değil de videolu olarak görmek isterseniz Nefis Yemek tarifleri sizler için karşımıza çıkıyor.

İster ramazan ayı ister akşam yemeği isterseniz de çay saati menülerinden en güzel tarifleri görebilir ve canınız ne isterse onu yapabilirsiniz.

Yemek Tarifleri

Yemek Tarifleri uygulamasını açar açmaz yemek kategorileri sizi karşılıyor.

Yemek tarifleri uygulamasında ek olarak favori ve neli olsun gibi bir çok özellik buluyor. Açıkçası “Neli olsun” kısmına geldiğiniz de güzel bir menü sizleri karşılıyor. Et diyorsanız etli menüler geliyor. Beğendiğiniz tarifleri ise favoriye ekleyebilir ve sonradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Dünyası

Tarif dünyası uygulamasını indirdikten sonra ilk olarak günün tarifi ve günün tatlısı karşımıza çıkıyor. Her güne özel seçilen bir tarif karşımıza çıkmakta. Bu bakımdan hiç zahmet edip tariflere bile bakma gereği duymadan güne özel yemekleri yapabilirsiniz.

Bizim Tarifler

Bizim tarifler uygulaması aslında iki farklı özellik ile diğer uygulamalardan ayrılıyor. Yemek hazırlarken sizlerin de fark ettiği gibi ellerimiz kirli oluyor ve telefona pek fazla dokunamıyoruz. O sıra telefonu da temizlemek zahmetli oluyor. Elinizi kameranın önünden soldan sağa doğru çekince sonraki adıma geçebilirsiniz. Bir önceki adım için de sağdan sola çekebilirsiniz.

Veya sesli komutlar ile devam edebilirsiniz. Sonraki sayfa derseniz veya önceki sayfa derseniz işlem gerçekleşiyor.