Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En İyi Samsung Galaxy S10 + Ekran Koruyucuları

Bu kılavuzda 2019’da mevcut

Bu kılavuzda 2019’da mevcut olan en iyi Galaxy S10 + (Plus) ekran koruyucularının bir listesini paylaşacağız. Ve evet ultrasonik parmak izi tarayıcı hala ekran koruma ile birlikte çalışacak. Bu şekilde ekranınız güzel yeni ve çiziksiz kalacaktır.

Galaxy S10 + ekran koruyucuları birkaç farklı stil ve dayanıklılık seviyesine sahiptir. Güçlü temperli cama ucuz filmler ile başlar. Paramparça olmuş bir ekranı değiştirmek için harcayacağınız 200 $ ‘dan çok daha ucuz olan 8 doların altında bir miktarımız var. Ardından 10 dolar için daha iyi seçeneklere veya yaklaşık 30 dolar için daha popüler markalara sahibiz.

Başlamadan önce Galaxy S10 + cihazının Samsung’tan önceden yüklenmiş bir ekran koruyucu ile birlikte geldiğini belirtmek önemlidir . Bu hem iyi bir şey hem de kötü bir şey. Çok iyi çünkü şu an bir taneye ihtiyacınız olmayacak ama kötü çünkü Amazon’dan gelen normal ucuz seçeneklerin ultrasonik parmak izi tarayıcısında çok iyi çalışmadığının bir işareti.

Her iki durumda da yok telefonunuzu alınca çekip. Aşağıdaki listemizden değişiklik yapmazsanız ya da parmak izi sensörüyle ilgili sorun yaşıyorsanız . Ve bu kavisli kenarlar ve yeni ekran parmak izi tarayıcı ile doğru ekran koruyucuyu seçmek her zamankinden daha önemlidir.

Ekranda kabarcıklar veya boşluklar olamaz bu genellikle kavisli kenarlarda sorun olur aksi takdirde sensör çalışmayabilir veya dokunma yanıtı sorunlarına sahip olabilirsiniz . Şimdilik en iyi bahis daha fazla temperli cam seçeneklerini test edene kadar bir film veya plastik ekran koruyucu. Bununla birlikte popüler Whitestone Dome Cam koruyucusunun Galaxy S10 serisi ile mükemmel çalışmasını garanti ediyor.

Bir Galaxy S10 çantası kullanmayı planlıyor olsanız bile telefonunuzu ve ekranınızı hayatın günlük tehlikelerinden korumak için bir ekran koruyucu almanızı öneririz. Yani şimdiye kadarki en iyileri burada. Daha fazla bilgi edindikçe daha fazla test ettikçe hangilerinin işe yarayacağını ve en uygun olduğunu doğruladıkça bu listeyi güncelleyeceğiz.

Whitestone Dome Cam UV Takımı

En iyi Galaxy S10 Plus ekran koruyucu için ana önerimiz Whitestone Dome Cam. Galaxy telefonunuz varsa son birkaç yıldır # 1 seçenek olmuştur. Ayrıca ürünün S10 ile çalışmasını garanti eden tek şirket onlar.

Galaxy S10 + cihazınızı kolay bir kurulum tepsisine yerleştirir yerine sabitler ve “sıvı berrak yapıştırıcıyı” ekrana damlarsınız. Ardından temperli cam ekran koruyucuyu hizalama tepsisini kullanarak tamamen yerine yerleştirin.

Buradan Whitestone’un Dome Cam kitleri ekran koruyucuyu telefonunuza CURE yapmak için patentli teknolojiyi ve ultra-mor ışıkları kullanır. Ve şimdiye kadar Samsung’un ultrasonik parmak izi sensörü ile ekranın içinde çalışan tek temperli cam ekran koruyucusu olduklarını iddia ediyorlar. Pahalıdır ancak en iyisidir ve montajları kolaydır.

Biri 45 dolara 2 paketi 70 dolara. Çok fazla ama 1000 dolarlık bir telefonu korumaya değer.

IQShield SmartSkin 2’li Paket

Bir sonraki önerimiz akıllı telefon ekranları için oldukça harika filmler yapan IQ Shield’ten. Ekranınızı güvende tutmak için özel bir “LiquidSkin” akıllı film kullanıyorlar. Ve evet S10 + parmak izi tarayıcıyla çalışıyor.

Bu da aslında bir sıvı değil. Bunun yerine kıvrımlı ekranın kenarları üzerinden sıvı gibi kıvrılan ve Galaxy S10 Plus’a mükemmel şekilde uyan yeni bir ekran koruyucu tarzı. Her IQ Kalkanı kutusunda iki özel ekran koruyucu kolay hizalama ve montaj tepsisi sprey çözeltisi silecek ve tüy bırakmayan bir bez bulunur. Temel olarak mükemmel uyum sağlayacağını garanti ediyorlar parmak izi tarayıcısının hala çalıştığını doğruladılar ve kurulumu son derece kolay. Aynı zamanda hassas kesimler sayesinde bir kılıf tüm özellikler ön kamera ve ultrasonik parmak izi sensörünü kullanmaya devam edebilirsiniz. Birini bugün deneyin.

Spigen NeoFlex TPU Filmi 2’li Paket

Denenmiş ve gerçek Spigen NeoFlex ekran koruyucuları için de yay kullanabilirsiniz. Neredeyse herkesin bildiği bir marka ve etrafındaki en iyi davaları onlar yapıyor. Yani koruyucuların da mükemmel olduğunu varsayıyoruz.

Spigen NEOFLEX Galaxy S10 + ‘da sonsuzluk ekranda her eğri uyum sağlayan esnek kavisli bir filmden yapılmaktadır. Temelde çoğundan daha kalın ve daha dayanıklı esnek bir TPU filmi. Üstelik zamanla rengi bozulmaz sarılaşmaz veya solmaz ve çizikler aslında kendilerini iyileştirir.

NeoFlex’inizde bir çizik olursa basitçe nefes alın ve ovalayın ya da TPU malzemesinin zamanla kendini tamamen temizlediğinden sadece bekleyin. Baloncuksuz kolay kurulum parmak izi tarayıcı işlevselliği vaat ediyorlar ve monte edilmiş bir kasa ile çalışmak üzere tasarlandılar.

AmFilm UV Temperli Cam 2’li Paket Koruyucu

AmFilm geçmiş Galaxy cihazları için önerdiğimiz bir marka ve genellikle kavisli ekranlar için en iyi koruyuculardan bazılarına sahipler. Ancak bu gittikçe zorlaşıyor.

Yine de iyi haberlerimiz var. AmFilm şimdi mükemmel kurulum için camı Galaxy S10 + cihazınıza sertleştirmek için özel bir kurulum tepsisi ve UV ışığı kullanan Whitestone Dome Cam’a benzer bir kit sunuyor. Ekran koruyucunun mükemmel bir şekilde uymasını eğrilerin doğru olmasını ve parmak izi tarayıcı özelliğini korurken doğru bir dokunmatik ekran tepkisi olmasını sağlar.

Ayrıca Amfilm’den ve UV ışığından iki ekran koruyucuyu rakiplerinden daha düşük bir fiyata alıyorsunuz. Bu şekilde karışıklık yaparsanız bir çizik alırsanız veya sonunda kırılırsa işlemi tekrarlayabilir ve telefonunuzu güvende tutabilirsiniz.

BodyGuardz Sertleştirilmiş PET Film

Galaxy S10 + sahipleri için bir başka seçenek BodyGuardz PET filmi. Yıllardır yıllardır buralardalar ve sanırım orijinal Galaxy SIII’m gerçekten onu koruyan bir BodyGuardz tam vücut korumasına sahipti.

Yeni BodyGuardz HD Contour sizin tipik ucuz PET filminiz de değil. Galaxy S10 + ‘daki cam gibi hafifçe kıvrılmış biraz sertleştirilmiş ve daha sert bir film kullanıyorlar. Hala esnek ve bir film ama eğer mantıklıysa sert bir film.

Bu tasarım ekran koruyucunun ekrana mükemmel şekilde uymasını kıvrımlı kenarların etrafına sarılmasını ve zamanla kapanmasını önler. Ayrıca telefonunuzla birlikte bir kılıf kullanırken yerinde ve yerinde kalmanıza yardımcı olur. Ek olarak her HD Contour PET filminin ultrasonik parmak izi tarayıcıyla çalışacağını doğruladılar.

InvisibleShield Ultra Clear

Akıllı telefon ekran korumasının öncüsü olan ZAGG bu rotaya geçmek istiyorsanız Galaxy S10 + için birkaç seçeneğe de sahip. Peki InvisibleShield markası altında. Ve birkaç yıldan beri ilk defa süper pahalı değil.

Yeni InvisibleShield ultra net ve neredeyse tahrip edilemez. Bu şimdiye kadar sundukları en güçlü film. Çoğu filmden farklı olarak Invisibleshield gün içinde ve gün içinde en iyi koruma ve kullanım için cam benzeri pürüzsüz bir yüzey sunar.

Her bir film parçası zamanla renk değiştirmez çatlamaz veya solmaz kenarları yuvarlanır böylece bir kılıf yakalanmaz ve çeker ve kendi kendine iyileşir. Şirket filmde çizikleri yavaşça dolduracak ve herhangi bir yabancı maddeleri zaman içinde pürüzsüz bir yüzeye tekrar sabitleyecek yeni bir kendini iyileştirme nand-bellek teknolojisine sahiptir. Oldukça temiz.