Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Anılarını Bulma ve Görüntüleme!

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Facebook sosyal ağ platformlarına bakış ve kullanım açısından değişiklikler oluşturdu. Facebook anıları bulma özelliği sayesinde anılarınıza dönerek eskileri hatırlayabilirsiniz. Anılarınızı Facebook uygulamasında nasıl göreceğinizi öğrenmek için vereceğimiz adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Anılar Facebook tarafından dört farklı kategoride yer almaktadır. Anılar; Bugün Bu Gün Yapılan Arkadaşlar Anıların Özetleri Kaçırmış Olabileceğiniz Anılar şeklinde ayrılmaktadır. Bu bölümler arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz farklı anılara sahip alanlardır. Her bölümün ne anlama geldiği konusunda daha da detaylı bilgi verelim.


Bazı tarihlerin gösterilecek anısı bulunmaz ancak bazı anılar bulunabilir. Facebook uygulaması arkadaş olduğunuz tarihleri bulur ve beraber paylaştığınız fotoğrafları ve videolardan kolaj bile oluşturabilir. Facebook size anılarınızı hatırlatır. Facebook anılarına erişmek için de aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

İlk olarak Facebook uygulamasını açın. Anılar yer işaretini görmek için Keşfet sekmesini uzatın. Anılar yer işaretine tıklayın. Bu adımlar sonrasında anılarınız karşınıza çıkacaktır. İstediğiniz anıyı detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.