Popüler sosyal medya uygulamalarında biri olan Facebook, son dönemlerde çeşitli olaylar ile gündemde yerini almaya başladı. Facebook’un güvenli olmadığı kanısına da varıldı. Güvenlik konusunda açıklar ortaya çıkaran Facebook’u birçok kullanıcı kapatmak istiyor. Bu yazımızda da Facebook hesabınızı silmek yerine Facebook hesabınızı dondurmanın arasında hangi farkın olduğu konusunda bilgi vereceğiz.

Eğer Facebook hesabınızı silmek istiyorsanız silme işleminden sonra hesabınıza geri dönüş yapamazsınız. Ancak Facebook hesabınızda dondurma işlemini gerçekleştirirseniz hesabınıza daha sonradan geri dönme şansınız bulunmaktadır. Dondurduğunuz süre içerisinde Facebook’ta yer almazsınız ancak şifreniz ile girişinizi tekrar gerçekleştirdikten sonra hesabınız aktif olur.

Ayrıca Facebook hesabınızı dondurduğunuz zaman sizi arayanlar hesabınızı bulamaz. Hesabınıza başkalarının paylaşımlarına yaptığınız yorumları görünür ama tıklandığı zaman sizin profilinize ulaşılmaz. Hesabınızı tekrar aktifleştirmek istiyorsanız şifreniz ile giriş yaptıktan sonra hesabınızı aktifleştirmiş olursunuz. Facebook verileriniz olası geri dönme nedeni ile saklandığı için hesabınızı dondurduğunuz zaman Messenger’ı devre dışı bırakmak fotoğraflar alanında yer alan etiketler kalmaya devam edecektir.

Kaynak : Mobil13



CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz