Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Hikaye Arşivi Kapatma İşlemi!

Bu yazımızda sizlere Facebook

Bu yazımızda sizlere Facebook Hikayeler özelliğini kapatma işlemi konusunda bilgi vereceğiz. Instagram WhatsApp Snapchat’te olduğu gibi yüklediğiniz video ve fotoğrafların 24 saatte kaybolduğu hikaye özelliği oldukça beğenilmektedir. Facebook hikayenizde sıklıkla gönderi paylaşıyorsanız ve bunların bir kopyasının kaydedildiğini de öğrenmeniz gerekiyor. Attığınız hikayeler arşiv kısmında da daha sonradan kaydediliyor.

Bu yazımızda da sizlere Facebook hikaye arşivini nasıl kapatacağınız konusunda yardımcı olacağız. Fotoğraf ve videoların 24 saat sonunda kaybolduğunu düşünerek paylaşmış olduğunuz içerikler Hikaye arşivi kısmında kopya olarak saklanır. Hikaye arşivinde fotoğraf ve videolarınızın yer almasını istemiyorsanız bu özelliği kapatarak sorunu çözmüş olursunuz.

Bu yazımızda da Facebook uygulamasını açtıktan daha sonra Hikayeler kısmının sağ üst bölümünde yer alan Arşiv butonuna basıp daha önceden paylaştığınız içerikleri görebilirsiniz. Hikaye arşivi kısmına girdiğiniz zaman ekranın sağ üst bölümünde dişli çark simgesine basmanız gerekiyor. Daha sonra Ayarlar bölümünü açıp arşive kaydet seçeneğini kapattığınız zaman artık hikayelerinizi kopyası arşiv kısmında kayıtlı olmayacaktır. Bu konu üzerinden merak ettiklerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.