Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Rozetleri Nelerdir – Tam Liste

Facebook her bakımdan zengin

Facebook her bakımdan zengin özellikler barındıran bir uygulamadır. Bu özelliklere baktığımız zaman en popüler olanı Facebook gruplarıdır. Facebook grupları dediğimiz zaman ilk olarak eminiz ki çoğunuzun aklına Facebook rozetleri geliyordur. Facebook rozetleri pek çok işe yaramaktadır. Mesela Facebook kullanıcılarını girdikleri gruplar ile etkileşim sağlamalarına yardımcı olmaktadır. Yine Facebook rozetleri kişilerin girdikleri grupların ne olduğunu anlamalarına da yardımcı olduğunu söyleyebiliriz. Peki bu Facebook rozetleri nelerdir? Şimdi sizlere Facebook rozetleri hakkında kısaca bilgiler verelim.

Facebook Rozetlerinin başında “Yeni Üye” rozeti gelmektedir. Yeni üye rozeti aldığınız zaman bu iki hafta ve daha fazla süredir grupta aktif olmadığınız anlamına gelmektedir. Bu rozet sayesinde grupta aktif olmayan kullanıcılar o grup tarafından önemsendiğini hissedeceğinden dolayı bu onları grupta aktif olmaya teşvik edecektir.

Farklı bir Facebook rozeti olarak ” Yükselen Yıldız” rozetini örnek verebiliriz. Bulunduğunuz grupta girdiğiniz süre boyunca sürekli aktif olduğunuz takdirde yükselen yıldız rozetini rahatlıkla alacaksınız. Ancak sadece aktif olmak yeterli değildir bu rozet için. Bulunduğunuz grup içerisinde yaptığınız paylaşımlar ne kadar fazla etkileşim alırsa bu rozeti alma ihtimalinizde o kadar artar.

Yine farklı bir rozet olarak” Sohbet Başlangıç” rozetini örnek verebiliriz. Bu rozet de az önce açıkladığımız yükselen yıldız rozetine benzer. Grup içerisinde ki paylaşımınız son bir ayın en çok etkileşim alan gönderisiyse sohbet başlangıç rozetini alacaksınızdır.
Facebook rozetlerinin sayısı çok fazladır. Yükselen yıldız sohbet başlangıç rozetlerine ek olarak görsel hikaye anlatıcı kurucu üye konuşma güçlendirici gibi pek çok rozet mevcuttur.