Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fortnite Parlayan Küre Hakkında Bilgiler

Fortnite’in parlayan küre daha

Fortnite’in parlayan küre daha dengesiz olmaya devam ediyor
Bu ne anlama geliyor?

Ne bilmek istiyorsunuz?

Fortnite’nin 9. Sezonu canlı etkinliği oyuna parlayan bir küre getirdi.
Girişten bu yana kürenin içinde kararsızlıklar arttı ve içinde çatlaklar görülmeye başladı.
Köşedeki 10. Sezonda küre Fortnite haritasının gelecek sezon için nasıl değiştiği konusunda büyük bir rol oynayabilir.

Fortnite Sezon 9’daki canlı etkinlik Polar Peak canavarını ve Fortnite adasının kaderi için devasa bir pembe robot savaşını gördü. Robot zafer kazanırken Loot Gölü’nde görünen dev parlayan bir küre de dahil olmak üzere birçok şeyi geride bıraktı. Savaştan bu yana küre yavaşça değişiyor her geçen gün daha da dengesizleşiyor.

Kür ilk önce dev robot olan Cattus canavara yumruk atmak için enerjisini kullanarak Loot Gölü’ndeki kasasından çıkardığında kendini belli etti. O zamandan beri küre Loot Gölü’nde oturuyordu ve yaklaşırlarsa havadaki oyuncuları kaldırmak dışında pek bir şey yapmıyor. Sezon 10’a yaklaştıkça küre boyunca çatlaklar ortaya çıkınca yavaş yavaş değişmeye başladı. Kürenin geçen hafta ne kadar değiştiğine bir bakış bize ne kadar dengesiz hale geldiğine bir bakış attı.

Görünüşe göre masum bir küre olarak başlayan şey sert bir şekilde değişti; küre şimdi etrafını saran büyük mor bir hava ve onun içinden çıkan parlayan ışık telleri geliştirdi. Sezon 10 1 Ağustos’ta başlayacak ve oyuncular yeni sezon başladığında haritaya sert bir şeyler geleceğini düşünüyor gibi görünüyor.

Gözlemlerimiz ve kürenin evrimi ile birlikte bu gizemli nesnenin patlaması ya da bir tür değişime neden olması muhtemeldir. Ne olursa olsun bu küre Fortnite’nin en yeni sezonunda işe yarayabilir. Neyse ki hepimiz için bekleyecek ve öğrenecek çok fazla zamanımız yok.