Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galaxy’deki Ses Sorunları Nasıl Onarılır?

Galaxy’deki Ses Sorunları Nasıl

Galaxy’deki Ses Sorunları Nasıl Onarılır? Bugün sizlere Galaxy modellerinde çok sık gündeme gelen ses sorunlarını nasıl çözebileceğinizden bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Samsung Galaxy modelleri hem başlangıç hemde üst modellerinde ses sıkıntısı ciddi anlamda kullanıcıları rahatsız eden bir sorun olsa bile son günlerde çıkan modellerde bu sorunlar çözüme kavuşmuş gibi olsa da eski modellerde bu sorunlar devam ediyor. Lafı fazla uzatmadan konuya geçelim.

Samsung Galaxy modellerinse ses sorunlarını ele aldığımızda hoparlör sorunlarında ses gitmiyor veya ses gelmiyor gibi bir çok sorun gündemde yer alıyor. Bizler size ses sorunlarının tamamından kurtulmanız için bazı yollardan bahsedeceğiz.

Samsung model ses sorunları ve çözümleri

Samsung model Galaxy telefonlarda ses sorunlarını ilk olarak kontrol edelim. Bunun için telefonun ses açma veya menüden sessiz moddan çıkarıp sesli modda olduğunu kontrol edin. Daha sonra sesli moda alıp sesi sona aldıktan sonra ses sorunu düzeldi mi kontrol edin. Daha sonra sorun devam ederse bir diş fırçası ve kürdan yardımı ile mikrofon ve hoparlör kısımlarını temizleyin. Ardından kurutma makinesini hafif uzaktan tutarak temizliğe devam edin.

Tekrar kontrol edin. Sorun büyük ihtimal çözülecektir. Eğer çözülmez ise yazılımsal veya donanımsal bir sorun olup olmadığını anlamak için format atacaksınız. Format sonrası düzelmez ise donanımsal bir sorun olduğu için teknik servise gitmeniz gerekiyor.