Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Chrome, şüpheli siteler için yeni özellik geldi!

Google Chrome için Güvenli

Google Chrome için Güvenli Tarama özelliği kısa süre önce geldi. Bu yeni özellikle beraber kullanıcıların şüpheli siteleri bildirmeleri artık daha basit. Chrome uzantısı ile beraber kişiler bir siteden şüphe duydukları zaman URL çubuğunda yer alan ikona basacaklar. Google Chrome ise bu şüpheli duran siteleri uzantı ile rapor halinde gösterecek.

Google Chrome şüpheli siteler için adım attı!

Google Chrome şüpheli siteler için yeni bir özellikle beraber güven ve kullanıcı dostu bir platform deneyimi sunuyor. Kullanıcıların web sitesinin şüpheli olduğunu URL çubuğunda yer alan turuncu bayrak ikonuna dokunarak bildirecek. Bunla beraber sitenin URL’ini ekran görüntüsü ile HTML’ini de “Rapor Gönder” kısmından Google’a gönderecek.

Google’ın açıklamalarına göre yeni Chrome uzantısı için bazı açıklamalar yapılarak ustalar için geliyor denildi. Bu aslında sistem yöneticilerini göstermekte. Yinede kullanıcıların da rapor gönderebileceklerini belirtelim.

Ek olarak Google aldatıcı olan web sitelerinin yüklenmesini engelleyecek bir yeni özelliği daha getiriyor. Örnek verecek olursak eğer google.com değilde sizler go0gşe.com yazdığınız sırada platform size bir uyarı verecek ve bu siteye yinede gitmek istediğinizi soracak. Gerisi zaten sizin tercihiniz.