Google Fotoğraflar sadece fotoğrafları depolamak yada düzenlemek için uygun olmayan bir ortam olmayabilir. Buna ek olarak diğer kullanıcılar ile paylaşmak istemeyebilirsiniz. İşte detaylar…

Sizlerde geçmişinizde kalacak olan görüntüleri başkalarından yana kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durum hiç hoş bir durum olmadığından Google Foto geçmişinde bu durumun önüne nasıl geçebileceğinizden bahsedeceğiz.

TÜM GOOGLE ETKİNLİĞİNİ SİL

Google fotoğraflar arama geçmişini silmenin en basit yolu aslında Google hesabınızda yer alan etkinlik kayıtlarını silmek oluyor. Bu yöntem diğer tüm kontrolleri de silecektir. Örnek verecek olursak eğer Youtube arama geçmişini ve harita kayıtları hatta görsel aramalar bile silinecektir. Bu bakımdan devam etmeden önce yedeklediğinizden emin olmanız gerekiyor. Aksi halde tüm sorumluluk size ait olacaktır.

Tüm Google hesabı etkinliğinizi silmek için adımları takip edin:

İlk olarak Etkinliğim sayfasına gidin.

Daha sonra hesabınıza giriş yapın.

Arama çubuğunun hemen yanında yer alan ‘diğer’ simgesine üç dikey simgeye basın.

Şimdi de açılan menüden ‘etkinliği şimdiye kadar sil’ seçeneğine basın.

Daha sonra soldaki seçeneklerden istediğini zamanı seçin. Tüm zamanlar seçeneğine basarak Google hesabınıza bağlı olarak tüm bilgiler silinecektir. Bu süre zarfında fotoğrafla etkileşim kurulan son saati veya özel aralık belirleyerek seçebilirsiniz.

Dönem veya zamanı seçtikten sonra seçimi onaylayın.

Kaynak : Mobil13



CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz