Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Play Store Güncelleme Sorunu

Android kullanıcısıysanız ve Google

Android kullanıcısıysanız ve Google Play Store üzerinden Güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz bu konuda sizlere yardımcı olacağız. Güncelleme olmamasına rağmen bu uyarıyı vermesi bazı kullanıcıların sinirini bozabilir. Google’a bu konu hakkında yüzlerce şikayet geliyor. Google bu konu hakkında çalışma yaparak bu sorunu ortadan kaldırabilir fakat kullanıcılar bu konuda sorun yaşıyor.

Alınan bu hata farklı yüklü uygulamalarda da yaşanabiliyor. Google Chrome YouTube gibi uygulamalarda bu tarz problem ile karşılaşılabiliyor. Bu tarz uygulamalar dışında diğer uygulamalarda da bu tarz uyarı alınmaktadır. Güncelleme internet kopukluğundan kaynaklı yarım kalabilir. Bu sorunu çözmek için kablosuz ağ ya da mobil veri bağlantınızı kontrol edin. Güçlü bir internet bağlantınızın olduğundan emin olun. Emin olduktan sonra indirme işlemini tekrar deneyin.

Bu işlem işe yaramadıysa Play Store’un önbelleğini ve verilerini temizleyin. Bu işlem sayesinde yeni bir başlangıç sağlanır. Yaşanan sorunu bu şekilde düzeltebilirsiniz. Ön belleği temizlemek için ise Ayarlar uygulamasını açın. Daha sonra uygulamalar ve bildirimler kısmına geçiş yapın. Tüm uygulamaları göster alanına dokunun. Google Play Store uygulamasını bulun ve Depolama alanıÖnbelleği Temizle adımlarına dokunun. En son verileri temizle kısmına tıklayın. Bu adımları uyguladıktan sonra Play Store’u yeniden açın ve indirme işlemini tekrar edin. Bu adımlar dışında ayrıca telefonunuzu kapatıp baştan açarak deneyebilirsiniz. Anlatmış olduğumuz adımlar sayesinde sorunun çözümüne ulaşabilirsiniz.