Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GroupMe’de Nasıl Fotoğraf Gönderilir?

Bilen bilir GroupMe ile

Bilen bilir GroupMe ile fotoğraf paylaşmak çok zevklidir. Fotoğraflarınızı arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşmak sadece birkaç basit adımda gerçekleşir.

Fotoğraflar Nasıl Gönderilir?

Android ve Windows kullanıcısıysanız ataş simgesinde kolayca fotoğraf ve videolarınızı gönderebilirsiniz. iOS kullanıcısıysanız + simgesini bulun ve ardından resim eklemek veya fotoğraf çekmek için üzerine tıklayın. Tıpkı Android ve Windows’ta olduğu gibi 10’dan fazla resim gönderemezsiniz.

Sorun Giderme

Eğer fotoğraf ya da video gönderemiyorsanız uygulama içi izinlerinizi kontrol ediniz. İzinleri güncellemek ve değiştirmek için  uygulama içinde gizlilik’e gidin ve ardından fotoğraflar’ı seçin. anahtarı açık konuma getirin.

Paylaşılan Fotoğraflar Nasıl Kaydedilir?

Aslında cihazına fotoğraflar GIF’ler otomatik kaydedilir yine de cihazınızda paylaşılan her şeyi yalnızca birkaç adımda kaydedebilirsiniz. Bunu için android cihazınızda fotoğraf yada videoyu açın. Ardından sağ üstte bulunan üç noktada kaydet’i seçin. İos kullanıcıları resme veya videoya dokunup basılı tutmalı ardından Kaydet’i seçmelidir.

İstenmeyen Fotoğraflar Nasıl Silinir?

Maalesef GroupMe gönderilen herhangi bir şeyi silme imkanı sunmuyor. Paylaştığınız tüm mesajlar resimler veya videolar grupta kalacaktır.  Diğer grup üyeleri gruptan ayrılmadığı müddetçe gönderdiklerini göreceklerdir.