Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HTC Android 9 Pie Güncellemesini Hangi Cihazlar Alacak?

Uzun süredir HTC cihazlarda

Uzun süredir HTC cihazlarda Android 9 Pie güncellemesinin yayınlanması bekleniliyor. Google tarafından 2018 yılında Android 9 Pie piyasaya sunuldu. Fakat 1 yıl geçmesine rağmen HTC telefonlarda Android 9 Pie yer almıyor. HTC bu durum üzerinden sessizliğini bozmamaya devam ediyor ve Android 9 Pie sürümünü kullanıcılara sunmuyor. Android 9 Pie ile gelen güncelleme sonrası cihazda yenilikler farklı özellikler ve akıllı kontroller sağlanır. Google’ın Android güncellemesinin getireceği yenilikler cihazları daha da güçlendirir.

Son dönemlerde ortaya çıkan bilgilere göre Android 9 Pie güncellemesi ücretsiz bir şekilde tüm cihazlarda yerini alacaktır. HTC cihazın Mart ayında bazı bilgileri kullanıcılara sunmasına rağmen sessizliğini koruyor. Fakat geçen sene HTC U11 Life ve U12 + ‘nın ilk Android 9 Pie’yi alacağını ve birkaçının da takip edeceğini doğruladılar. Aşağıda HTC cihazlara gelecek olan Android 9 Pie güncellemelerini inceleyebilirsiniz.

HTC U12 + (Haziran’da başlamak üzere) (Sonunda 21 Ağustos 2019’da ABD modellerine gelecek)
HTC U11 (Rolling dışarı ) (Henüz ABD açıklaması)
HTC U11 + (Bazı bölgelerde Haziran ayı sonlarında) (ABD hala bekliyor)
HTC U11 Life (Android One) (29 Kasım Mevcut)

Twitter üzerinden gerçekleşen paylaşıma göre HTC dört akıllı telefon için gelecek olan güncellemeyi onayladı. Fakat güncellemeleri alması gerektiğini düşündüğümüz bir çok telefon var. HTC tarafından 2019’da bu listeye daha fazla telefon eklenmesi bekleniliyor. HTC tarafından başka cihazlara güncelleme gelip gelmeyeceği de büyük merakla kullanıcılar tarafından bekleniliyor.