Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HyperX Cloud Flight Headset İncelemesi: Neredeyse Kablosuz

Birçoğu için akustiğin yalnızca

Birçoğu için akustiğin yalnızca sesin kalitesi ve frekansı üzerinde değil aynı zamanda bazı frekansları fazla tahmin ederken maksimum surround ses elde etmede de çalışabileceği bir vahiy olacaktır. Ve bu belirli bir kullanım durumunun uğruna yapılır.

Evet bu ilke olarak kendinizi ilk önce klavyeler ve joysticklerle paketin dışında kullanmanıza izin verecek olan HyperX‘in oyun kulaklığı incelemesidir .

Görünüm

İlk bakışta tasarım stüdyo kulaklıklarına benziyor. Çok büyük kaplar herhangi bir katlama mekanizmasının olmaması ve büyük bir başlık.

Ayar çok noktalı olmakla birlikte imalatçı metal ayarını talep etse de plastik basamaklarda gerçekleşir. Bu mekanizmanın nasıl dayanıklı olacağı açık değildir.

Kulaklıklar kullanıcıya 90 derece dönmeye hazırdır ancak arka kısmı yoktur. Aynı zamanda dikey boyunca hareket için çok fazla alan yok. Bunu “izlenimler” bölümünde hatırlayacağız.

Sol kapta güç düğmesini 35 mm jakı şarj için microUSB portunu ve esnek bir mikrofon için ayrı bir giriş bulabilirsiniz. Bu arada çubuk tam olarak kendiniz için özelleştirmenize izin verecek kadar uzun.

Sağ kasede ses kontrol tekerleği var. Her iki bardakta da parlayan HyperX logosunu bulabilirsiniz ancak sol tarafta mikrofonu kapatmak için hala üzerine tıklayabilirsiniz.

Teknik özellikler

Bir kulaklığı çıkarmadan sadece bir hoparlör buldum. Neyse ki o büyük 50 milimetre. Tel üzerinde ve onsuz biraz farklı frekanslar elde ediyoruz.

Kablo ile bağlarsanız frekansı 15 Hz ila 23 000 Hz arasında duyabilirsiniz kablosuz modda yalnızca 20 Hz – 20 000 Hz. Kablodan kurtulmak için 24 GHz frekansında çalışan bir Wi-Fi adaptörüyle özel bir “flaş sürücü” kullanır.

Buradan mobil cihazlara kablosuz olarak bağlanamadık. Sonuçta kulaklıklar yalnızca bir PC’ye PS4’e veya PS4 Pro’ya bağlanabilen birlikte verilen “flash sürücü” ile bağlantı arıyor. Ve kulaklığı kabloyla bağlarsanız mikrofon çalışmaz.

Ancak mikrofonun kendisi aktif gürültü iptali için dikkate değerdir ve 100 Hz ila 7000 Hz arasındaki frekans aralığında çalışabilir.

HyperX Cloud Flight kulaklıkların maliyeti 905₺.

İzlenimler

Başlığın bükülme eğilimi vardır ancak aynı zamanda aktif olarak kırılır görünüşe göre ses içerideki bir plaka tarafından yaratılır. Aynı zamanda yastığın kendisi de benim için oldukça küçük. Evet performans çok faydalıdır ancak sonuçta oyuncular art arda birkaç saat “antrenman” yapmak için otururlar.

Sonuç kulaklıkların oldukça sıkı oturmasıdır. Oyun sırasında unutabilirsiniz ancak bu sürecin sonunda bir miktar rahatsızlık kalabilir. Kulak yastıkları için hiçbir sorum yok kalın ve oldukça kalın. Bu durumda kulaklar çok rahat.

Oyun gelince o zaman en sık düşman konumlandırma özel bir rol oynar. Kulaklıklarda belirgin bir bas sesi var düşmanın adımlarını izlemeye yardımcı oluyor ancak burada konuşmacı bir tane ve atıcılarda sahne sanallaştırması yeterli değil. Herhangi bir MOBA projesinde yarışmasında veya atıcısında kullanıcı iyi bir derin ses elde eder.

Müzik hakkında konuşursak sesin iyi bir şekilde detaylandırılması şaşırtıcıdır düşük frekanslar bir yana durmaz. Fakat her şey hafif bir pürede birleşiyor. Rep hip-hop pop müzik kıskanılacak bir zevkle dinlenebilir ancak Beethoven daha sonraya ertelemek daha iyidir.

Cihaz kulaklıklarla ayarlanabilen kendi amplifikatörüne ve ses seviyesine sahip değil her durumda ses kaynağında kendisini tekrar ediyor. Ayrıca kulaklık setini çıkardığınızda veya taktığınızda sık sık sağ kasedeki tekerleğe dokunursunuz. Sadece beş dakika yürüyüp kayıp veya engelleyici “bükülmüş” sesle geri dönebilirsiniz.

Açmak için güç düğmesini üç saniye basılı tutun. Kapatılması aynı işlemdir. Tek renkli arka aydınlatma üç modda olabilir: kapalı açık titreme. Modu değiştirmek için aynı açma / kapatma tuşuna kısa bir süre basın.

Kulaklıklar daha önce kullanılan arka ışık modunu hatırlamaz ve açıldığında sabit bir kırmızı renkte yanar.

Bir pilin şarjı heterojen bir sese yaklaşık 25-30 saat kadar dayanır. Arka ışığı açarsanız bu rakam 10-13 saate düşer. Kalan ücreti yalnızca HyperX NGenuity tescilli bilgisayar uygulaması aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Mikrofon görevi ile baş edebiliyor. Hiç kimse bilgisayar fanlarının neşesini veya pencerenizin dışındaki gürültüyü duyamaz. Ancak sesiniz doğal ve net görünecek. Bir stüdyo albümünü böyle bir cihaza kaydedemezsiniz ancak yalnızca ekip arkadaşlarıyla bilgi paylaşmak için.

Bulgular

HyperX Cloud Flight ile tanışırken şahsen mobil cihazlara yeterli kablosuz bağlantı yoktu. Tek bir PC veya konsol içinde değil aynı dairede bir çift kulaklık kullanmayı amaçlayan birçok kullanıcı için bu yeterli değildir.

Aksi takdirde oldukça dengeli bir üründür. Evet faydacı performansıyla ilgili sorular var yine de ses iyi bir seviyede mikrofon daha iyi ve arkadan aydınlatmalı “topuz” bir oyuncunun fareden klavyeden ve kulaklıktan çok ışıklı bir kurulum kurması için ek bir fırsat.