Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Bilinmeyen Ağ Hatası

Herkesin zevkle kullandığı vaktin

Herkesin zevkle kullandığı vaktin nasıl geçtiğini farketmeden sınırsız kahkaha bol sohbetin olduğu platform instagram herkesin gözdesi olmuş durumda ve hemen hemen herkesin bir instagram hesabı mevcut. Ancak bazen bilinmeyen ağ hatası ile karşılaşıyoruz ve bu durum canımızı sıkıyor. Peki bu durum neyden kaynaklanıyor? Nasıl çözeriz?

Bilinmeyen Ağ Hatası
Aslında bu hata çoğunlukla ağ erişiminden kaynaklanıyor. Yine de tek sebep bu değil. Bazen sunuculara dayanan problemler oluşabiliyor. Bilinmeyen ağ hataları da bazen sunucu kaynaklı oluyor. Ya da ard arda instagram içi yapılan işlemler bu soruna yol açabiliyor.

Ağ Hatasının Çözümü
Eğer sizde bu hatayla karşılaştıysanız farklı bir ağ bağlantısı deneyin. Port kaynak olabilme ihtimali yüksek olan bu sorunu çözmek için bağlantı değişikliği yapın. Belki cihaz sadece sizin cihazınızda bunu yapıyordur. Bir başka cihazdan uygulamaya girmeyi deneyin. Telefonunuzun saat ve tarih ayarının doğru olduğundan emin olun. Bir başka hesabınız var ise bunu test edin.

Belki de instagram’ın yaptığı bir güncelleme sonrasında bu problemler ortaya çıkmış olabilir. Güncellemeleri mutlaka kontrol edin. Gerekirse uygulamayı silip baştan yükleyin. Bazende hesaptan kaynaklı bir sorun bu hatayla karşılaşmanıza sebep olabilir. Kişisel bilgileriniz ve paylaşımlarınızdan ötürü bir sorun olabilir. Bütün bunlara dikkat ederek hesabınıza yeniden giriş yapmayı deneyiniz.