Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Dondurulmuş Hesabı Yeniden Açma!

Bu yazımızda sizlere popüler

Bu yazımızda sizlere popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram’ı dondurduktan sonra tekrar nasıl açabileceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Instagram uygulamasını açtıktan sonra bazı nedenlerden dolayı dondurma ihtiyacı duyabilirsiniz. Instagram kullanıcılara hesabı komple silme ya da dondurma seçeneği sunar. Hesabınızı sildiğiniz zaman geri dönüşü olmaz ve hesabınzı silinir. Fakat dondurma işlemini uyguladığınız zaman istediğiniz zaman hesabınızı açabilirsiniz.

Instagram uygulamasından hesabınızı dondurduktan sonra tekrar açmak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere dondurulmuş Instagram hesabınızı nasıl açacağınız konusunda yardımcı olacağız. Hesabınızı nasıl açacağınızdan bahsetmeden önce Instagram hesabını nasıl donduracağınız konusunda kısa bir bilgi verelim. Hesabınızı dondurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Instagram uygulaması size neden dondurmak istediğinizi sorar ve şifrenizi girmenizi ister. Bu işlem sonrasında hesabınız başarılı bir şekilde askıya alınır. Hesabınızı tekrar açmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.


Belirli bir süre ardından hesabınızı tekrar açmak isteyebilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken işlem ise kullanıcı adınız ve şifreniz ile Instagram uygulamasına giriş yapmak olacaktır. Normal giriş yaptıktan sonra hesabınız açılacaktır. Fakat dondurulmuş hesabı açtıktan sonra tekrar donduramazsınız. 1 Hafta sonra hesabınızı tekrar dondurabilirsiniz. Instagram uygulaması belirli kural tanır ve bu konuda olan kural ise uygulamayı açtıktan hemen sonra askıya alamazsınız. Belirlenen süre yani 1 hafta sonra askıya alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.