Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Etkin Olmayan Hesapları Ne Kadar Siliyor?

Geniş kitleler ile iletişim

Geniş kitleler ile iletişim kurmak için etkileşimlerin ve takipçi sayılarının çok büyük bir faktör olduğu sosyal medya platformlarından birisi Instagram’dır. Instagram kendi kullanıcılarını hesaplarını sürekli olarak aktif kullanmaları gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı. Bunun nedeni Instagram’ın kullanıcılarını etkileşim halinde tutmak istemesidir. Instagram‘ın aktif olarak kullanmayan takipçi satan gibi pek çok hesabı silme hakkı vardır.

Sizde bir İnstagram kullanıcıysanız dikkat etmeniz gereken şeyler mevcut. Bunlardan birisi profiliniz. Kendi hesabınıza çok sık olarak girmediğiniz zaman tüm yayınlarınızı kaybedebilirsiniz. Hesabınızın popüler olması bu durumu engellemede bir faktör olmaz.
Bu bilgilerden sonra insanlar pek çok soru sormaya başladı bile. Bunlardan birisi hesabın silinmesi için ne kadar süre gerekli? Ya da instagram hesabı silerken neye dikkat eder? Bizde yazımızda bu sorulardan yola çıkarak sizlere bilgilendirme yapacağız.


Pek çoğunuz farkında olmasa da kendinize Instagram hesabı açarken bazı kuralları kabul etmiş olursunuz. Kabul ettiğiniz kurallara uymadığınız zaman bu kuralların yaptırımları da mevcuttur. Örneğin Instagrama uygunsuz bir post attığınız zaman bu post Instagram tarafından silinebilir. Sadece bununla kalmayıp hesabınızda Instagram tarafından kalıcı olarak silinebilir.

Peki bir hesabın etkin olmayan olarak işaretlenmesi de ki faktörler nelerdir? Çoğunuzun merak ettiği başka bir diğer sorudan biriside bu. Öncelikle hesabı açma tarihiniz hesaba giriş yaptığınız son tarih hesabınızdan takip ettiğiniz kişi sayısı yada takipçilerin gönderilerini beğenip beğenmemeniz yada kendi hesabınızdan story yada gönderi paylaşıp paylaşmamanız gibi birçok sebep hesabınızın etkin değil olarak işaretlenmesine neden olur.