Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram hesabı herkese açık yap sorunu

Instagram hesabını herkese açık

Instagram hesabını herkese açık yap hatasının çözümü nedir? Instagram’da kullanıcılar sık sık bazı hatalar ile karşı karşıya kalabiliyor. Özellikle “hesabı herkese açık yap” hatasının çözümünü bu yazımızda sizlere anlatmaya çalışacağız.

Resimde gördüğünüz gibi Instagram topluluk ilkeleri gereği gerçek olmayan etkileşimlerden korunmak adına sürekli gizli ve herkese açık arasında geçiş yapan hesaplara bazı sınırlandırılmaların getirildiğini belirtiyor. Sizde bu uyar penceresini göreceksiniz. Bizler ise sizler için ve bu konuda sorun yaşayan kullanıcılar için bazı çalışmalar sergiledik.

HESABI HERKESE AÇIK YAP HATASI ÇÖZÜMÜ

Burada ilk olarak hesaplarınızın sık sık gizli ve herkese açık yapmanızdan dolayı sorun yaşadığınız ifade ediliyor. Bu bakımdan hesabınızı hata karşısında herkese açık hale getirmeye çalışacağız. Bunların yanı sıra instagram limit kurallarına da uymak şart. Takipçi kasma beğeni kama ve takip ile takipten çıkarma gibi durumlarda limitleri aştığınız için hatalar ile karşılaşabilirsiniz.

Gizli hesapta sizi takip etmek istedikleri için gelen istekler 50-80 kadarını kabul ediniz. Daha fazlasını tek seferde kabul etmek instagram algoritmasında spam olarak algılanmakta. Böylelikle daima engel yersiniz. İki çözüm yolumuz bulunuyor. Eğer gelen istekleri kabul etmek istiyorsanız her gün 50 tanesini kabul edin veya daha az. Yada saat başı 10 istek kabul edin.

Daha sonra bir müddet bekleyip hesabınızı herkese açık yapabilirsiniz. Ancak takip istekleri yok olacak. Bu bakımdan ilk istekleri kabul edin daha sonra açın. Zaten açık olunca gelen tüm istekler otomatik kabul edilecek.