Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hesabını Silme Nasıl Yapılır?

Popüler sosyal medya uygulamalarının başında

Popüler sosyal medya uygulamalarının başında gelen Instagram uygulamasını silmek istiyorsanız ve nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız sizlere bu yazımızda yardımcı olacağız. Hesabınızdan sıkıldıysanız ya da takipçilerinizi silmekle uğraşmak istemiyorsanız ve kendinize silip yeni hesap açmak istiyorsanız hesap silme işlemini anlatacağız.

Ancak hesabınızdan sıkıldığınız için kapatıyorsanız Instagram hesap dondurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınızı dondurduğunuz zaman bir süre sonra geri açabilirsiniz ancak hesabınızı sildiğiniz zaman tekrar kurtarmanız mümkün olmayabilir.

Instagram hesabınızı nasıl sileceğinizden bahsetmeden önce hesabınızda yer alan fotoğrafları galerinize indirmenizi tavsiye ederiz.

Açılan bağlantıda hesabınız açık değilse hesabınıza giriş yapın. Ardından üst alanda yer alan bağlantıya tıklayın. Daha sonra ise karşınıza ‘Gitmeden önce lütfen bize nedenini söyle’ butonu yer alacaktır ve alt kısımda nedenler yer alacaktır. Neden gittiğinize dair seçeneğe tıklayarak ve alt alana şifrenizi girerek en alt kısımda yer alan ‘Hesabını Kalıcı Olarak Kapat’ seçeneğine tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz.

Yukarıda olan adımlar sayesinde hesabınızı silmiş olursunuz. Ancak silinen hesabı tekrar açamayacağınızı hatırlatmış olalım. Hesabınızı sildiğiniz zaman kullandığınız adı tekrar başka bir hesapta kullanamazsanız. Ufak bir tavsiyede bulunacak olursak hesabınızı silmeden önce kullanıcı adınızı değiştirin ve daha sonra hesabınızı silin. Bu sayede kullanıcı adınızı yeni açtığınız hesapta kullanabilirsiniz ancak adınızı değiştirmezseniz kullanamazsınız.