Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hikayelerine Müzik Ekleme İşlemi!

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram uygulamasında vakit geçirmek oldukça keyifli. Evde kaldığımız bu dönemlerde Instagram uygulaması üzerinden vakit geçirerek can sıkıntımızı giderebiliyoruz. Instagram tarafından uzun süredir beklenen güncelleme ise sonunda geldi. Ülkemizde olmayan müzik ekleme özelliği uzun süredir bekleniliyordu ve sonunda müzik ekleme özelliği kullanıcılarla buluştu.

Instagram uygulamasının hikaye kısmında yer alan müzik ekleme özelliği sayesinde kendinizi müzik ile ifade edebilme imkanınız sağlanmaktadır. Çektiğiniz fotoğraf ya da videoya istediğiniz müziği ekleyerek daha da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bu yazımızda ise Instagram hikayenizde müzik ekleme özelliğini nasıl kullanacağınız konusunda yardımcı olacağız.


Yeni gelen bu özelliği birçok kişi kullanmaya başladı. Hikayelerinizde göreceğiniz müzik özelliğini sizde kullanmak isteyebilirsiniz. Eğer siz de Instagram hikayenize müzik eklemek istiyorsanız ilk olarak fotoğraf ya da videoyu çekin. Daha sonra üst kısımda yer alan gülücük işaretine tıklayın.

Konum GIF Stay Home bahset konu etiketi her gün teşekkürler alanının olduğu kısımda müzik yazısını da göreceksiniz. Müzik yazısına tıklayın ve ardından eklemek istediğiniz müziğin adını yazın. Çıkan müziğe tıklayarak hikayenize ekleyebilirsiniz. Müziğin hepsini hikayenize ekleyemeyeceğiniz için çalmasını istediğiniz kısmı seçebilirsiniz. Hikaye alanında Müzik yazısını göremiyorsanız güncellemeniz daha gelmemiş demektir. Güncellemeniz geldikten sonra siz de bu özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz. Siz Instagram uygulamasına gelen müzik özelliği hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.