Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Kişisel Hesaba Dönüş

Instagram insanların işi için

Instagram insanların işi için kullanıldığında çok fazla işe yarar ve kullanıcıları bir hayli memnun eder. İnsanların iş açısından da birçok avantaja sahip olan instagram bu konuda gerçekten kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Ancak artık işletme hesabı değilde kendi kendi hesabınızı kullanmak istiyorsanız kişisel hesaba dönmeniz gerekir. Peki bunu nasıl yaparsınız?

Kişisel Hesaba Dönüş
-Öncelikle instagram hesabınıza girin.
-Daha sonra ayarlara girin.
-Hesap’a dokunun ve aşağı kaydırın. Mavi Hesap Türünü Değiştir seçeneğini seçin ve kişisel hesaba geç’e dokunun.
-Daha sonra seçiminizi onaylayın.

Kişisel hesaba geçerek artık işletme hesabından sadece bireysel hesaba dönersiniz ve profilinizle alakalı birtakım verileri göremezsiniz. Birde kişisel hesaba geçtikten sonra hesabınızı gizlilik altına almak isteyebilirsiniz. Bunun için ise;
-Profiliniz açın ve ayarlara girin.
-Gizliliği seçin ve hesap gizliliğini dokunun.
-Profilinizi özel yapmak için geçişi değiştirin. Tekrar herkese açık hale getirmek isterseniz aynı adımları takip edebilirsiniz.

İşletme ve kişisel hesap arasındaki fark budur. İşletme hesabı iş amaçlı olduğundan herkese açıktır ancak kişisel hesabınızı isterseniz gizleyebilirsiniz. Bunun dışında hangisini tercih etmeliyim diye soracak olursanız tabiki amacınıza yönelik olanı tercih etmeniz en doğrusu olacaktır.