Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnstagram profiline bakanlar nasıl görünür, Profilime Kim Bakmış?

İnstagram profiline bakanlar nasıl

İnstagram profiline bakanlar nasıl görünür? Bugün sizlere Profilime kim bakmış sorusuna cevap vermek için bu yazıyı oluşturuyorum. Genel anlamda instagram hesabı çok önemli olup kimler bakmış sorusu daha önem kazanmış bir hale gelmiş durumda. İşte detaylar..

İnstagram profilime kimler bakmış?

Instagram profiline kimler bakmış sorusunu hepimiz merak ediyoruz. Bunun için ise Google Play mağazası dahil App Store ve bir çok internet sitesinde uygulama ve çeşitli bir çok hizmet yer alıyor. Ancak bunlar çalışmıyor diyen de var çalıştı diyen de var.

Peki doğru olan ne? Böyle bir hizmet özellik mümkün mü?

Instagram profilime kimler bakmış adına çıkan tüm uygulama ve siteler yalan. Bu çeşit uygulamalar sizlerin reklamlara tıklaması ve gelir kazanmaları için yapılmış ince noktadan sizleri vuran uygulamalardır.

Hayır var diyenleri duyar gibiyim…

Hayır yok desem sizler gösteriyor diyeceksiniz. Bu uygulamalar sizin hesap şifrenizle girdiği için ya mesajlarınızdaki son kişiler yada hikayelerinizde üste olan kişilerden rast gele seçip size gösteriyor. Yok şifresiz kullandım diyorsanız eğer profiliniz herkese açıktır.

Sizin daha basit şekilde anlamanız için şunu söyleyeyim.

Instagram veri tabanında takipçi takip edilen beğeni sayısı gibi kapılar vardır. Bu kapıların içerisine bu bilgiler yüklüdür. Ancak kim bakmış diye bir kapı olmadığından olmayan bir özellik için uygulama yapılsa bile veri olmadığı için kapının içi boş olduğu için bilgi çekemeyeceğinden yalan dolan olacaktır.