Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da etkileşim sağlayabilme yolları!

Etkileşim arttırmak isterseniz eğer

Etkileşim arttırmak isterseniz eğer bunun en basit nedir diye düşünebilirsiniz. Instagram’da takipçilerinize sorular sordukça size daha fazla katılım sağlarlar ve gönderileriniz daha çok kişi tarafından görüntülenir. İşte detaylar…

Şimdi gelin beraber takipçilerimize nasıl sorular yöneltebileceğimizden bahsedelim.

1. Ne Üzerinde Çalışıyorsunuz?

Gerçek hayatta bazı sorulardan birisi olsa bile sanal ortamda da kullanabilirsiniz. Sosyal medyanın var olmasından bu yana asıl konu genel hayatların paylaşılmasıdır. Böylesine bir soru sorduğunuzda geri dönüşümü güzel olacaktır.

2. Ürünümüzü Nasıl Kullanıyorsunuz?

Bir diğer instagram sorusu ise kitlenizin nasıl bir ürün kullanıyor olmasıyla alakalı olabilir. Bu sizin için de galibiyet olarak kalmalı. Sonuçta tek müşteri değil bilgi birikimi ve ürün kullanımı hakkında detaylar alabilirsiniz.

3. En Sevdiğiniz Hangisidir?

En sevdiğiniz yemek ve müzik gurubu ile kahve gibi bir konuda en sevilen sohbetini başlatabilir ve bu şekilde soru yönelterek hep kitlenizin sevdiği şeyleri ve geri dönüşüm olarak bazı fikirler edinmenizde yada gönderilecek içerik hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

4. Hangisini Beğendiniz?

Çoğu şirket hangi ürünlere yatırıp yapma konusunda sorular yönelterek analiz sonrası yatırım yapıyor. Sizlerde X’i mi yoksa Y’yi mi tercih ederseniz gibi bazı sorular yöneltebilirsiniz.

Unutmayın soruları siz belirleyeceksiniz.