Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Grup Sohbeti Oluşturma İşlemi

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram kullanıcılara birçok konuda pratiklik sağlıyor. Ayarlar kısmından işlem gerektiği zaman Instagram kullanıcıları geri planda kalıyor. Çünkü zamanlarından harcamak istemiyorlar. Ancak grup sohbeti Instagram’ın sağladığı pratikler arasında bulunmaktadır. Bu özellik daha da pratik olup tek bir tuşla grup sohbeti kurmamızı da sağlayabilirdi.

Böyle bir özellik yok ama kısa adımlar sayesinde grup sohbeti kurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Grup sohbeti sayesinde aynı anda bütün arkadaşlarınıza hikaye fotoğraf video emoji yazılar gönderebileceksiniz. Instagram’da grup sohbeti oluşturmadan önce grup sohbetlerine alacağınız kişi sınırı olduğunu da belirtelim. Bu sınır ise on beş kişiyi geçmemelidir.

Instagram kullanıcılara maksimum on beş kişilik grup sohbeti oluşturma hakkı tanımaktadır. Grup sohbeti için uygulamayı açın daha sonra mesajlar kısmının sağ üst köşesinde yer alan ‘+’ butonuna tıklayın. Grupta olmasını istediğiniz kişileri bu alandan seçin. Kullanıcıları seçtikten sonra bir yazı fotoğraf ya da video gönderdikten sonra grup kurma işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olursunuz. Grubun ismini de sohbetin sağ üst kısmında yer alan ‘i’ butonuna tıklayıp değiştirebilirsiniz.