Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’dan Bir Fotoğraf Nasıl Yeniden Yayınlanır?

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’da fotoğraf paylaşımı yaparak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Salgın nedeniyle evde olduğumuz bu dönemlerde paylaşım bulamayabiliriz. Bu durumda eski paylaşımlarımızı tekrar atmak isteyebiliriz. Eskiden paylaşmış olduğunuz bir gönderinin tekrar ana sayfasına düşmesini isteyebilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlere Instagram uygulamasında bir fotoğrafı tekrar nasıl yayınlayacağınız konusunda bilgi vereceğiz.

Instagram uygulamasında gezerken arkadaşlarının ya da başka bir hesabın paylaştığı gönderiyi de kendi sayfanda görmek isteyebilirsin. Bu durum için size bir uygulama tavsiyesinde bulunacağım. İndireceğiniz uygulama sayesinde paylaştığınız ya da başkaları tarafından paylaşılan fotoğrafları sayfanıza yükleyebilirsiniz. Tekrar atmanıza gerek kalmadan uygulama sayesinde istediğiniz fotoğrafı profilinize aktarabilirsiniz.


Google Play Store ya da App Store üzerinden girin ve Repost uygulamasını indirin. Repost uygulamasına indirin daha sonra açın. Instagram uygulamanıza geri dönün. Paylaşmak istediğiniz ya da yeniden paylaşmak istediğiniz gönderiyi Instagram yayınının sağ üst tarafında olan üç noktaya tıklayın. Paylaşım URL’sini Kopyala’ya dokunun. Telefonunuzun panosuna kopyalanır. Bu işlemler sonrasında Repost uygulamasına geri dönün.

Yeniden yayınlamak ve kitlelerle paylaşım gerçekleştirmek istediğiniz fotoğrafı seçin. Ekranın alt kısmında mavi renkli yeniden yayınla düğmesine tıklayın ve bu adımlar sayesinden yeniden gönderme uygulaması görüntüyü fotoğraflarınıza kaydeder. Bu işlemler sayesinde Instagram uygulamasında gönderileri yeniden paylaşabilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.