Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’ınızı Tik Tok’a Ekleme!

Instagram ve Tiktok birbirinden

Instagram ve Tiktok birbirinden farklı uygulamalardır. Instagram uygulamasında atacağınız hikayeler de konsept bakımından yetersiz kalmasına bağlı olarak kullanıcılar Tiktok uygulamasına yönelebiliyor. Çünkü Tiktok uygulaması bu amaç doğrultusuna uygun bir konsepte sahip. Instagrama atacağı hikayeleri Tiktok konseptlerine uygun çekmek isteyen çoğu kullanıcı artık Tiktok hesaplarını Instagram hesaplarına bağlamaya başladı. Bu sayede kullanıcılar artık daha rahat bir şekilde Tiktok videolarını İnstagram hikaye bölümünde paylaşmaya başladı.

Tiktokta çektiğiniz bir videoyu İnstagrama atmak için öncelikle videoyu tiktoktan çekip daha sonradan çektiğiniz videoyu kaydedip İnstagram uygulamasına videoyu ekledikten sonra paylaşabiliyordunuz. Ancak İnstagram hesabınızı Tiktok hesabınıza bağlayarak bu işlemi daha kolay bir hale getirebilirsiniz.


Şimdi sizlere instagram hesabınızı tiktok hesabınıza bağlamanız için yapacağınız adımları aktaracağız. İlk olarak Tiktok hesabınızı açıp sağ alt köşe de bulunan profil simgesine girmeniz gerekmektedir. Bu işlemden sonra ‘Profil düzenle’ kısmına basıp oradan ‘Instagram ekle’ ye dokunun. Bu işlemden sonra Instagramın giriş sayfasına yönlendireceksiniz. Bu sayfa da kullanıcı bilgilerinizi girdikten sonra Tiktok aracılığıyla Instagram hesabınıza giriş yapacaksınız. Burada bağlantı işlemini tamamlamak için ‘Yetkilendir’ e basmanız yeterli olacaktır. Bu işlem sayesinde artık Tiktok videolarınızı doğrudan olarak Instagram hesabınızda paylaşabileceksiniz. Bu yazımızda sizlere Instagram uygulamasını TikTok’a nasıl ekleyeceğiniz konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.