Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iOS 14 Nasıl Yüklenir?

Apple markası iOS14 yazılımında

Apple markası iOS14 yazılımında birçok yenilik yaptı. Bu yeniliklere göz atacak olursak eğer yeni tasarlanmış Siri widgetlar gibi pek çok yeni özellik görmemiz mümkündür. Betası yayınlanan yeni işletim sistemi kullanıcılar tarafından test edilmeye de başlandı. Bugün bu yazımızda sizlere iOS14 sürümünü cihazınıza indirirken izlemeniz gereken adımlardan kısaca bahsedeceğiz.

Apple markası tarafından tasarlanan iOS14 yazılımı iOS13 yazılımına uygun olan her cihazda kullanılmaktadır. Bu sebepten dolayı iOS13 yazılımı cihazında yüklü olan her Apple kullanıcı rahatlıkla iOS14 sürümünü de kullanabilmektedir. Ancak bu bilgiye rağmen bazı kullanıcılar yine de iOS14 yazılımının hangi cihazlarda kullanıldığını merak etmektedir. Bu sebepten dolayı iOS14 yazılımının kullanılacağı akıllı cihazların bazılarını sıralayalım. iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone 7 iPhone 7 Plus iPhone 6S ve son olarak iPhone 6S Plus gibi cihazlara iOS14 yazılımı yüklenebilmektedir.

Şimdi sizlere iOS14 yazılımını cihazınıza yükleyebilmeniz için izlemeniz gereken adımlardan kısaca bahsedelim. İlk olarak Apple Beta Yazılım Programını girin ve kaydolun. Daha sonra yazılımı yüklemek istediğiniz iPhone’nuzdan Safariyi açıp” beta.apple.com” adresine gidin. Bu adreste kendi oturumunuzla giriş yaptıktan sonra “Ayarlar” kısmına buradan da “Genel” ve hemen sonra “Profil” seçeneğine tıklayarak iOS14 Beta Yazılımına tıklayarak yükle seçeneğine basınız. Bu işlem ardından cihazınızı yeniden başlatılması istenecektir. Bu istenildiğinde cihazınızı yeniden başlatarak “Ayarlar” menüsüne oradan da genel ve hemen ardından yazılım güncellemeye giderek iOS 14‘ ü cihazınıza yükleyin.