Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İPad’de PS4 Denetleyicisi Nasıl Kullanılır?

DualShock 4 DualShock kontrolör

DualShock 4 DualShock kontrolör serisinin dördüncü yinelemesidir ve orijinalinden bu yana tasarımı değiştirirken aynı zamanda kontrol cihazını her yerde oyuncular tarafından tanınabilir kılan şeyi tutmaya devam eden ilk üründür.

1997’de üç yıl sonra Sony Dual Analog Controller’ı piyasaya sürdü ancak 1998’de rafine bir versiyon olan Dualshock’un lehine piyasadan çekildi. Şimdi dördüncü yinelemesinde Dualshock 4 Sony tarafından şimdiye kadar yapılmış en iyi denetleyicilerden biri olduğunu kanıtladı.

DualShock 4 kontrol cihazının görünüşünü veya hissini tamamen değiştirmedi ancak orijinal PlayStation ile birlikte geldiğinden beri tasarımdaki en büyük yükseltmeydi. Tutamaklar elde daha rahat olacak şekilde yeniden tasarlandı tamponlar gerçekten tetikler gibi işlev görecek şekilde değiştirildi kumanda kolları parmağınızı kaymadan çubuğun üzerinde tutmak için ters çevrilmiş tutuşu geri ekledi başlatma ve seçme düğmeleri kaldırıldı ve büyük üniteye dokunmatik yüzey ve ışık eklendi.

Yapılan Eşleşmeler
DualShock 4’ünüzü Bluetooth aracılığıyla bir iPad ile eşleştirme yeteneği değişiklik yapılmasa bile her zaman mevcuttu. Ne yazık ki eşleştirildikten sonra DualShock 4’ü cihazınızdaki hiçbir şeyle kullanamazsınız. Ayarlar menüsünde görünerek cihazlarınızın bağlı olduğunu görmenize izin verirdi ancak DualShock 4 Made for iPhone programının bir parçası olmadığı için çalışmaz.
Eşleştirme yapmak için bluetooth ayarlarını açın ve PS düğmesine uzun basılı tutun.

Ya DualShock 4’üm yoksa?
Siyah versiyon genellikle 3999 dolara satılıyor olsa da DualShock 4 ucuz bir kontrol cihazı değil ve mobil oyun için 65 dolara kadar ödemeyi tercih etmezseniz bugün alabileceğiniz alternatifler var. Sadece seçtiğiniz kontrol cihazının MFi (iPhone için Yapılmış) markasına sahip olduğundan emin olmanız gerekir ve gitmeniz iyi olur.

Yaklaşık 30 $ ayırabilirseniz bir tane almak kolaydır. SteelSeries Nimbus’ı harika pil ömrüne sahip olduğu ve iPad’iniz dahil tüm iOS cihazlarıyla çalışacak şekilde tasarlandığı için öneriyoruz . Bu metalik gri plastik ve metal kaplamasıyla orada gördüğümüz en iyilerden biri olan iyi görünümlü bir kontrol cihazıdır.