Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Cihaza WhatsApp Bildirimleri Gelmiyor!

iPhone cihazınıza WhatsApp bildirimleri

iPhone cihazınıza WhatsApp bildirimleri geç geliyor ya da hiç gelmiyor mu? Eğer siz de bu durumdan şikayetçiyseniz bu yazımızda sizlere bu sorun çözümü hakkında bilgi vereceğiz. WhatsApp uygulamasında beklediğiniz kişiden bildirim gelmeyebilir ve merak edip açtığınızda aslında o kişinin mesaj attığını görmüş olursunuz. Yeni mesajın gelip gelmediğini anlamak için WhatsApp uygulamasını belirli aralıklar ile açıp kapatmak can sıkıcı bir hale dönüşebilir.

iPhone cihazınızda WhatsApp bildirim gecikmesi sorunu yaşamanızın birçok nedeni olabilir. WhatsApp bildirim sorununun çözümü için uygulamayı kapatın ve tekrar açın. Bu adımdan sonra ise hücresel veri ve Wi-Fi arasında geçiş yapın. Hücresel veriniz açık ise Wi-Fi’ye Wi-Fi açık ise hücresel verinize geçişinizi gerçekleştirin. İnternetin gitmesinden kaynaklı olarak mesajlarınızın bildirimi size gelmeyebilir. Hücresel Veri ve Wi-Fi arasında geçiş yaparak bu sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz.


Yukarıda anlatmış olduğumuz adımlara rağmen sorun hala devam ediyorsa cihazınızı kapatın yeniden başlatın. Eğer sorun çözüme kavuşmadıysa WhatsApp bildirim ayarlarınızı kontrol edin. Bildirim ayarlarını yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsiniz. Ayarlar üzerinden bildirimlerinizi açarak sorunu çözebilirsiniz. Bildirimi açmak için WhatsApp’a girin. Daha sonra Ayarlar alanına geçiş yapın. Bildirimler kısmına gidin ve Bildirimler’i Göster seçeneğinin açık olduğundan emin olun.

Bu çözümlere rağmen WhatsApp bildirimleri konusunda sorun yaşıyorsanız WhatsApp uygulamasını silin ve baştan yükleyin. Silip baştan yüklemeniz işe yaramadıysa iPhone cihazınızı yedekleyin ve sıfırlayın. Bu adımları uygulayarak WhatsApp bildirim ayarlarınızı düzeltmiş olursunuz.