iPhone kullanıcısıysanız ve rehberinizde yer alan kişileri toplu olarak silmek istiyorsanız bu yazımızda sizlere yardımcı olacağız. iPhone cihazların özellikleri arasında toplu silme işlemi Android cihazlarda olduğu gibi kolay bir şekilde yer almamaktadır. Ancak vereceğimiz adımlar sayesinde rehberde olan kişileri toplu bir şekilde silebileceksiniz. Rehber silme işleminden bahsetmeden önce aşağıda yer alan maddelere dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

  • Rehber silme işlemini gerçekleştirmek için iTunes’un son sürümünün cihazınızda yer aldığından emin olun.
  • Daha sonra İnternetinizin açık olup olmadığından emin olun.
  • Son olarak iCloud kişi eşleşmenizin açık olması lazım.
  • Yapmanız gereken işlemlerden bahsedecek olursak, Mac üzerinde yer alan bir tarayıcıyı kullanarak icloud.com bu adrese tıklayın.
  • Ardından kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
  • Daha sonra kişiler alanına geçiş yapın.
  • Rehberinizde yer alan kişileri seçin ve daha sonra seçtiğiniz kişileri silmek için sil tuşuna basın.
  • Sil tuşuna bastığınız zaman seçmiş olduğunuz kişileri silme işlemini başarılı bir şekilde tamamlamış olursunuz.

Yukarıda yer alan yöntem dışında başka bir yöntem de bulunmaktadır. Bu yöntem App Store üzerinden Cleaner Pro ve AnyTrans gibi uygulamaları indirmek olacaktır. Aynı zamanda Mac sürümü sayesinde silme işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Mac sürümü birçok kişiyi tek seferde silmenizi sağlar. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra telefonunuzun değişiklikleri senkronize etmesini bekleyin. Bu adımlar sayesinde kişileri toplu bir şekilde silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak : Mobil13



CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz