Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone X Ana Ekranında Nasıl Klasör Oluştururum?

iPhone X cihaza sahipseniz

iPhone X cihaza sahipseniz ve ana ekran üzerinden klasörleri nasıl oluşturacağınızı bilmiyorsanız bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağız. Uygulamaları düzenlediğiniz zaman size fazlasıyla yardımcı olur ve aradığınız uygulamayı hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Uygulamalar karışık olduğu zaman uygulama aramanız zamanınızı götürebilir. Bu yüzden iPhone X cihazınızın ana ekranında klasör oluşturup uygulamaları düzenlemek mantıklı bir hareket olacaktır.

iPhone X cihazınızda yeni klasör oluşturmanın en basit yolu seçilen uygulama ile beraber gitmek istediğiniz başka bir uygulamanın üzerine sürüklemektir. Bu adımlar sayesinde otomatik olarak yeni bir klasör oluşur. Kısacası bir uygulamanın üzerine basılı tutun ve başka bir uygulamanın üzerine sürükleyip bırakın. Yeni klasörünüz oluştu ve istediğiniz uygulamayı ekleyip çıkarabilirsiniz.


Yukarıda yer alan adım dışında başka yöntem sayesinde klasör oluşturma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. iPhone X cihazınızı açın ve uygulaya basın veya basılı tutun. Ekranın üstüne gidip oluşturduğunuz yeni klasör ve bu klasör ile alakalı olan uygulamaları ekleyin. Bu adımlar sayesinde iPhone X cihazınızın ana ekranında yeni klasör oluşturmuş olursunuz. Ayrıca bu klasörlere istediğiniz başlıkları verip kendi uygulamalar alanınızı oluşturabilirsiniz.  Oyunlarınızı sosyal medya uygulamalarınızı banka hesaplarınızı ve daha birçok farklı uygulamaları seçip ayrı ayrı klasörlerde buluşturabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere nasıl klasör oluşturacağınız konusunda yardımcı olduk. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.